Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Anunţ oficial. Când se deschide Shopping Plaza şi ce branduri vin

satu mare shopping plazaÎncepând din 3 Martie pentru sătmăreni s-a terminat cu drumurile la Baia Mare pentru shopping sau în alte locații pentru lucruri de care nu s-au putut bucura până acum, precum bazine de înot moderne și curate, atmosfera de mall, relaxare și timp de calitate. În urma investiției realizate de Zimmer Bud, la Satu Mare se deschide primul mall adevărat, care va satisface toate nevoile și gusturile sătmărenilor. Shoppingul va fi o plăcere pentru toate doamnele și domnișoarele, Shopping Plaza găzduind unele dintre cele mai mari branduri de haine care au ajuns în România și în mall-urile din țară. Nume precum H&M, Pepco, Bossini, Lee Cooper, Time out, Kenvelo, Mayo Chix, Luxury outlet, Leonardo, Jeans Gallery sau Eden Store sun textrem de cunoscute sătmărenilor, dar până acum le-au fost accesibile doar în Cluj sau Oradea.

Domnii vor puteasă se relaxeze la una din cele două cafenele care vor fi deschise în mall sau să frecventeze pentru o oră sau chiar mai multe sala de Fitness Energy Kardio Club. Un lucru inedit, rar întâlnit în alte mall-uri din este bazinul de înot. Aceasta va avea dimensiuni de 10 x20 de metri și va fi mereu disponibil celor dornici să se răcorească și să se destindă înotând, în orice sezon din an. Aceasta va fi deliciul tuturor celor care caută o modalitate de a petrece timpul liber în Satu Mare și până acum nu au avut-o. Va îmbina perfect sportul și relaxarea, distracția și eliberarea de stres. Cei care vor veni nepregătiți pentru sport, vor putea să aibă acces la toate articolele necesare prin intermediul magazinului de articole sportive Kilometrul Zero.

Pe lângă partea de cumpărături, Shopping Plaza va pune la dispoziția celor care îi trec pragul și activități recreative, atât pentru cei mici cât și pentru cei mari. Spațiul de joacă Festiland și școala de dans Passion4 Salsa vor fi la dispoziția sătmărenilor pentru a le bucura timpul liber cu diverse activități specifice.

Shopping Plaza va pune la dispoziția clienților săi 150 de locuri de parcare în parcarea subterană a clădirii. Iubitorii de film vor fi și ei încântați, în curând urmând să ajungă la Satu Mare firma Cinema One, cea care va rula filme în cele șase săli pe care le va deschide până la finalul anului.  Nimic nu va lipsi din primul mall din Satu Mare și nimeni nu va avea cum să plece nemulțumit după o vizită în Shopping Plaza. Acesta se deschide joi, 3 martie, de la ora 11, primele zile fiind unele cu multe reduceri la aproape toate magazinele care își desfășoară activitatea aici.

“Avem magazine precum Time Out, Leecooper si Kenvelo care au termenul de finalizare până la începutul lunii aprilie precum și alte magazine care nu au reușit să finalizeze amenajările interioare. Ne bucurăm că H&M vine în întâmpinarea sătmărenilor cu oferte și surprize la inaugurarea magazinului “, a precizat Radu Bud, manager al Sc Zirmer Bud Srl.

 

4 comentarii

  1. Joker7 - Intrebari pentru dl Radu Bud Răspunde

    As avea cateva intrebari pentru reprezentantii dezvoltatorului (Zirmer Bud, scris gresit “Zimmer Bud” in cadrul comunicatului):

    1. Gasiti vreo explicatie pentru care comunicatul ne spune ca la centrul comercial vom gasi “bazine de inot moderne si curate” pentru ca mai apoi sa se faca referire la un singur bazin de inot? Urmeaza sa se adauge altele ulterior?

    2. Cand spunem “150 locuri de parcare la dispozitia clientilor” inseamna ca locatarii apartamentelor din cladire si reprezentatii magazinelor chiriase vor parca in afara celor 150 de locuri? Si daca da, cum veti asigura acest aspect?

    3. Avand in vedere ca pomeniti mai multe magazine ce urmeaza sa isi finalizeze amenajarile, ca sa evitam sa credem ca in 3 martie se deschide doar H&M dar dvs spuneti “deschidere Shopping Plaza”, am putea sti cate magazine se mai deschid in cadrul zilei de 3 martie?

    4. Putem confirma ca H&M e singurul magazin ce si-a anuntat din decembrie 2015 data de 3 martie 2016 ca deschidere, termen pe care il si respecta?

    5. Putem presupune ca intarzierile de amenajari pentru celelalte magazine se datoreaza faptului ca contractele lor de inchiriere au fost semnate doar dupa decembrie 2015, fiind nevoie de anuntul H&M pentru a atrage alti chiriasi?

    6. Prin faptul ca dl Radu Bud pomeneste doar 3 brand-uri (Time Out, Lee Cooper -scris gresit Leecooper in declaratia din comunicat- si Kenvelo) iar apoi se refera la alte locatii in amenajare drept “alte magazine” putem presupune ca acestea vor fi aproximativ necunoscute in retail?

    7. Ar fi gresit sa credem ca aceste “alte magazine in amenajare” au semnat pe ultima suta de metri contractul de inchiriere si s-au bucurat de o oferta redusa in pretul chiriei fata de cei precedenti, pe considerentul ca “dorim sa nu avem spatii neocupate in mall”?

    8. Ar fi deplasat sa credem ca locatiile pe care le primesc aceste “alte magazine” nu sunt printre cele mai favorabile din interiorul centrului comercial (fiind ultimele disponibile) si ca sunt in pericol sa inregistreze vanzari mai reduse si sa aiba cele mai mari sanse sa isi inchida magazinele dupa o anumita perioada?

    9. Dupa finalizarea acestor amenajari pomenite, mai raman spatii disponibile pentru inchiriere?

    10. Avand in vedere ca Cinema One este partenerul anuntat pentru cele 6 sali de cinema si ca acest partener mai are o singura alta locatie in gestiune (Brasov) putem crede ca negocierile cu alte retele mai mari de sali de cinematografe au esuat sau sunt alte motive pentru care s-a optat pentru acest partener?

    Va multumesc anticipat in cazul in care aveti amabilitatea de a raspunde la aceste intrebari (am observat ca in decembrie dl Radu Bud a raspuns amabil interactiunilor din comentarii https://portalsm.ro/2015/12/satu-mare-shopping-plaza-zirmer-bud-anunta-data-deschiderii-mall-ului/).

  2. vali Răspunde

    interesant cum unii sunt atat de preocupati sa denigreze oamenii care fac cu adevarat ceva in acest oras si nu pe bani publici. Important e ca se deschide, ca nu sunt vise doar ! inainte sa puneti toate aceste intrebari domnule joker7, vreau sa va intreb ce ati realizat dumneavoastra astazi? cati bani ati dat la stat? sau doar incasati de acolo 😉 daca ati fi un cetatean care doreste sa dezvolte acest oras, ar trebui sa va uitati in oglinda si sa va intrebati ce ati realizat dumneazvoastra ? noi ne bucuram ca exista oameni precum Bud care fac ceva pentru oras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.