Aproape 190 de candidați, absenți de la simulările la Bac. Azi a avut loc prima probă

7 martie 2016 | 0 comentarii

simulare bacalaureat satu mareDe la prima probă a simulărilor pentru Bacalaureat, cea la Limba și literatura română, desfășurată azi, au lipsit, în total, aproape 190 de candidați înscriși.

Astfel, pentru clasa a XI-a, din cei 2.199 de elevi înscriși sau prezentat la această probă 2.117, lipsind 82. Pentru clasa a XII-a, din cei 2.105 elevi înscriși, la probă s-au prezentat 1.999, fiind abseți 106, potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Școlae Județean (IȘJ) Satu Mare. Nu au fost semnalate incidente pe parcursul desfășurării probei scrise.

Disciplinele la care se organizează simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat pentru elevii claselor a XI-a sunt: limba și literatura română, limba și literatura maternă, matematică și istorie. Pentru elevii claselor a XI-a nu se organizează simularea probei la alegere a profilului și specializării. 

Disciplinele la care se organizează simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat pentru elevii claselor a XII-a sunt: limba și literatura română, limba și literatura maternă, matematică, istorie, fizică, chimie, biologie, informatică, geografie, logică, psihologie, economie, sociologie și filosofie.

Mâine se va desfășura simularea probei scrise la limba și literatura maternă, pentru elevii claselor a XI-a și a XII-a de la toate filierele, profilurile și specializările, care au urmat studiile liceale într-o limbă a minorităților naționale.

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest