Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Autorul accidentului de azi dimineață de la Doba a fost prins. Cine este acesta

razie tir satu mare3Polițiștii sătmăreni au reușit să-l prindă azi, în jurul orei 15.30, pe tiristul care în această dimineață a lovit o căruță în apropiere de localitatea Doba. Este vorba despre un cetățean maghiar, în vârstă de 42 de ani, care se afla la volanul unui autotren înmatriculat în Ungaria.

În urma măsurilor dispuse, de instituire a unor filtre pe principalele drumuri din judeţ, în jurul orelor 15.30, pe D.N. 19 A, a fost identificat un autotren care prezenta urme  compatibile cu cele prelevate de la locul accidentului. Astfel, principalul bănuit de producerea accidentului, a fost identificat în persoana numitului  Istvan H., de 42 de ani, cu domiciliul în Ungaria, care se afla la volanul autotrenului.

Potrivit celor afirmate de purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Răducu Silaghi, acesta a fost depistat de polițiștii sătmăreni în drum spre Vama Petea, astfel că foarte probabil voia să părăsească țara.

Tiristul va fi audiat de polițiștii sătmăreni și, dacă va fi găsit vinovat, va fi sancționat contravențional și i se va suspenda permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile.

Accidentul a avut loc azi dimineață în jurul orei 8.00, iar tiristul a părăsit locul producerii acestuia. La scurt timp după, polițiștii sătmăreni au organizat un filtru de control la intrarea în Satu Mare dispre Carei în cadrul căruia au fost oprite pentru verificări toate autotrenurile care veneau din această direcție. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.