Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

Bătăi ca-n ”Șapte Păcate” la Supur și Satu Mare

bataie Supur Satu MareÎn cursul zilei de ieri, poliţiştii sătmăreni au fost solicitaţi prin SNAU 112, să intervină în două situaţii de agresiuni fizice, soldate cu interventii medicale.

Astfel, în jurul orei 21.00, un tânăr din comuna Supur a sesizat poliţia despre faptul că un văr de-al său a fost agresat de un consăten. La faţa locului au intervenit poliţiştii Secţiei Rurale Tăşnad, care au stabilit că pe fondul unui conflict spontan, Sergiu O., de 22 de ani, din comuna Supur, l-a lovit cu pumnii la nivelul feţei şi capului pe Paul C. de 26 de ani. Victima a fost transportată la spital unde i-au fost acordate îngrijirile medicale necesare, leziunile produse nu au necesitat însă şi rămânerea sub supraveghere.

Şi în municipiul Satu Mare a avut loc un incident asemănător, în care victima, O. Pop, de 44 de ani, din Satu Mare, a fost cea care a apelat SNAU 112, sesizând că a fost agresat fizic. Cercetările au relevant faptul că pe fondul unor neînţelegeri cu Iosif R. domiciliat tot în Satu Mare, acesta din urmă i-a aplicat victimei lovituri în zona capului cu un corp ascuţit, provocându-i leziuni ce au necesitat transportarea acesteia la spital. În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale în care agresorii sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.