Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Bătăi cu pumni, picioare și bâte la Carei, Boinești și Becheni. Victimele au ajuns la spital

bataie satu marePolițiștii și jandarmii sătmăreni au avut, vineri și sâmbătă, mult de furcă cu scandalagii din județ, fiind solicitați să intervină în cazul a patru scandaluri izbucnite la Carei (două), Boinești și Becheni.

Astfel, printr-un apel la 112 dat vineri seara, în jurul orei 22.30, o patrulă mixtă formată din polițiști și jandarmi careieni a fost solicitată să intervină pentru a aplana un conflict pe strada Marinescu din Carei. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că pe fondul unor discuții contradictorii, M. Robi, de 31 ani, din Carei, a fost lovit de mai multe ori cu pumnul în zona feței și cu o bâtă în zona spatelui de către S. Gaszi, 25 ani, tot din Carei. Datorită leziunilor suferite victima a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Sâmbătă în jurul orei 18,12, polițiștii Secției Negrești Oaș au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat din Boinești a fost agresat fizic. Polițiștii deplsați la fața locului au stabilit faptul că, pe fondul unor divergențe mai vechi, Z.Tămaș, de 46 ani, a fost bătut de către consăteanul lui, B. Georgel, de 32 ani . Victima a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare pentru îngrijiri medicale de specialitate. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Tot sâmbătă, în jurul orei, 15.36, polițiștii Secției Rurale Tășnad au fost solicitați prin apel 112, de către o tânără din Becheni să intervină la o altercație petrecută în localitate. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, în urma unor discuţii contradictorii, pe o stradă din localitatea Becheni, V.Sandor, de 39 ani, din Chișău, i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii, în zona feței, unchiului său, B.Adalbert. Persoana vătămată, B.Adalbert, a fost transportat cu ambulanţa la Spitalului Oraşenesc Tăşnad, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale de specialitate. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

În seara aceleiași zile, în jurul orei 21.17, o patrulă mixtă formată din polițiști și jandarmi careieni a fost solicitată pentru a interveni la un scandal pe strada Iuliu Maniu din Carei. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, pe fondul unor divergențe mai vechi, L. Norbert de 27 ani, din Carei, i-a aplicat mai multe lovituri, cu pumnii şi palmele, surorii sale L.Anamaria și a tăiat-o cu un obiect tăios pe antebraţul mâinii stângi. De asemenea agresorul i-a aplicat lovituri la nivelul feței şi mamei sale. Leziunile suferite de cele două victime, nu au necesitat intervenţia ambulanţei. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.