Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Bătaie în plină stradă la Carei. Victima a ajuns la spital

bataie strada CareiUn bărbat din Tiream s-a prezentat ieri la Spitalul din Carei pentru îngrijiri, ca urmare a  unei agresiuni căreia i-a fost victimă.

Astfel, în jurul orei 13.20, Poliția Carei a fost sesizată telefonic prin apelul la SNAU 112, de către Spitalul Municipiului Carei, despre faptul că la primiri urgențe s-a prezentat o persoană care reclamă că a fost victima unei agresiuni.

La fața locului s-a deplasat patrula de siguranță publică, care, în urma verificărilor efectuate, a stabilit că victima, Zeno D., de 32 de ani, din Tiream, întâlnindu-se pe strada Avram Iancu din Carei cu Robert S., de 40 de ani, din Timisoara, și Iuliu S., de 33 de ani, din Tiream, pe fondul unor divergențe mai vechi, a fost lovit de către aceștia cu pumnii în zona feței, provocându-i leziuni care au necesitat îngrijiri medicale.

În cauză  s-a întocmit un dosar penal în care se efectuează cerctetări pentru identificarea  împrejurărilor  în care s-a petrecut incidentul, urmate de stabilirea încadrării juridice a faptei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.