Ultima actualizare: azi, 21:58

Locale

Bilete cu reduceri pentru tineri la teatru. Parteneriat unicat la Satu Mare

reduceri teatru satu mareTeatrul de Nord și Asociația SamStudia a lansat azi parteneriatul din cadrul comunității OMNIPASS Satu Mare în cadrul căruia toate persoanele cu vârsta până la 35 de ani inclusiv, pe baza unui act de identitate, vor putea achiziționa un bilet de spectacol OMNIPASS la prețul de 5 leiși cu o reducere de 50% pentru celelalte spectacole organizate de Teatrul de Nord.

OMNIPASS este o iniţiativă nouă în Satu Mare, prin care Asociația SamStudia dorește să creeze cea mai mare comunitate de tineri sătmăreni (vârsta cuprinsă între 14 şi 35 de ani), oferind reduceri la diferite locaţii și instituții culturale din Satu Mare şi promovând afacerile și evenimentele locale.

Cu sprijinul Teatrului de Nord, toți posesorii de card OMNIPASS Satu Mare vor putea beneficia de o reducere de 50% la biletele de spectacol, atât pentru spectacolele din cadrul Secției Române, cât și pentru cele din cadrul Secției Maghiare. Dintre spectacolele care beneficiază de reducere vor fi excluse premierele, spectacolele speciale, galele sau festivalurile organizate de Teatrul de Nord sau în parteneriat cu terți.

Pentru spectacolele OMNIPASS prețul unui bilet va fi de 5 lei. Primul spectacol la care tinerii vor avea acces cu doar 5 lei  este ”Spectacol Improvizat cu ImproȘtim”. Este vorba despre un spectacol la care actorii și publicul lucrează cot la cot și care va avea loc vineri, de la ora 19.00, la Casa de Cultură.

premiera ImproStim

Spectacolul de improvizație pune la încercare atât actorii cât și publicul. Actorii vin cu regulile, iar publicul vine cu propunerile. Nimic nu este strict, totul se schimbă, spectacolul este diferit mereu și depinde mult de reacția publicului.

Trupa ImproȘtim compusă din Ioana Cheregi, Alexandra Odoroagă, Anca Dogaru, Andreea Mocan, Vlad Mureșan, Sergiu Tăbăcaru, Cristian Iorga, Cristian But, Andrei Stan, improvizator muzical: Cristian Dan; realizator: Andrei Stan, garantează un spectacol improvizat inteligent și amuzant!

Prețul unui bilet întreg este 20 lei, dar toate persoanele cu vârsta până la 35 de ani, inclusiv, pe baza unui act de identitate, vor putea achiziționa un bilet la doar 5 lei. 

2 comentarii

  1. Ioan Răspunde

    Oau, este un lucru extraordinar! Felicitari pentru aceasta initiativa. E nevoie pentru tinerii din acest oras de asemenea idei, idei realizate.

  2. Mineru Răspunde

    Cine e baiatu din mijloc?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.