Cazul Dorgai era să se repete? Angajată a Filarmonicii, atacată de doi ţigani în Centrul Nou

29 martie 2016 | 13 comentarii

crina varga filarmonica satu mareO angajată a Filarmonicii Dinu Lipatti a fost atacată aseară în Centrul Nou al municipiului Satu Mare de către doi ţigani. Crina Varga susţine că se doi romi beţi era să o bată şi nu era nici urmă de forţe de ordine.

Revoltată de faptul că deşi era ora 22:30 şi nu a găsit poliţişti sau jandarmi cărora să le semnaleze cazul, Crina Varga a postat pe facebook mai multe mesaje.

“!!!!REVOLTATOR!!!!
TIGANII PUSCARIASI FAC LEGEA IN SATU MARE!!!!
AZI LA 22.30 AU SARIT 2 TIGANII BETI SA MA BATA!!!
IN CENTRUL NOU!!!
GARDIENI?POLITIE?JANDARMI?
AM CAUTAT O ORA! NICI MACAR UNUL!!!
ASTEPTAM O ALTA TRAGEDIE?!?!?”

Femeia va depune reclamaţii pentur a fi depistaţi cei care ar fi vrut să o agreseze.

“Evident ca urmeaza o reclamatie cat o casa!!! Va sti toata lumea cine sunt cei(minim) doi care nu au fost de gasit! P.S. SA MAI AUD DE BOTNITA!!!!! Cuibul de infectie de pe strada Petru Bran trebuie sa dispara! Stau in locuintele primariei pe sume modice cata vreme eu,ca angajat al unei institutii platesc chirie!!”, a mai arătat aceasta.

Etichete: , , , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (13)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. QWER spune:

  orasul e plin cu tzigani.
  Oare se mai naste un domn: cu musteata mica sub nas, cu freza pieptanat la o parte si mereu in costum- uniforma.

 2. Adela Pop spune:

  Mai "marii"judetului,sunt preocupati ca hingherii sa-si faca treaba,de caini sa poarte botnita,s.a.m.d,viata omului nu are valoare!!!

 3. Szabi spune:

  Cind esti atacat scrii pe facebook si cauti jandarmi si presa sau suni la 112? Nici un martor? Cam ciudat si cusut cu ata alba.

 4. arCUshul zglobiu spune:

  serios? aseara dupa ce a fost atacata de ce nu a sunat imediat la 112? trebuia sa scrie pe facebook am inteles. pina acum a depus deja plingere sau a fost ocupata cu colegul casatorit cu care si-o trage in turnee? ce tragedie. in centrul nou la ora aia e plin de prunci si de tineri. putea sa mearga pina la poarta la prefectura unde este jandarm de serviciu. cum ziceti ca se numeste varga? pe unul dintre atacatori precis il cheama tot varga :)

 5. Sătmărean spune:

  În mandatul lui Coica s-au produs multe nenorociri. Primăria nu a făcut nimic pentru a îmbunătăți climatul de siguranță cetățenească. Poliția locală este inexistentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest