Ultima actualizare: azi, 19:43

Locale

Contrabandiștii devin tot mai inventivi. Cum a încercat un sătmărean să-i păcălească pe vameși

tigari de contrabanda halmeuContrabandiștii de țigări sătmăreni caută, și uneori găsesc, metode noi de a transporta țigări de contrabandă pe care polițiștii de frontieră și vameșii să nu le depisteze.

Astfel, ieri, în jurul orei 15.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, s-a prezentat pentru a intra în ţară Ioan G., în vârstă de 66 de ani, din Satu Mare. Bărbatul conducea un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în România.

Cu ocazia formalităţilor, poliţistul de frontieră a solicitat lucrătorului vamal efectuarea unui control amănunţit asupra persoanei şi asupra autoturismului. Astfel, în mai multe plăpumi aflate în portbagajul masinii, au fost descoperite 1.000 pachete de ţigări marca Priluki, cu timbru fiscal ucrainean, în valoare de aproximativ 4.500 lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată de către lucrătorii vamali în vederea confiscării, şoferul a fost amendat de către lucrătorii Biroului Vamal cu 5.000 lei, iar autoturismul i-a fost reţinut până la plata amenzii.

Un comentariu

  1. Vasile Nicoara Răspunde

    Ok e bine ce fac Dar pe politisti de frontiera cinei verifica sau vamesi cine le verifica averile le iese in functie de salar nu prea cred !!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.