Ultima actualizare: azi, 15:10

Locale

Demersuri pentru acreditarea Spitalului Județean. Când vine comisia de acreditare

marcela papici spitalul judeteanConducerea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare a demarat demersurile pentru acreditarea unității spitalicești. Managerul Marcela Papici, a afirmat azi, în cadrul unei conferințe de presă, că miercuri s-a semnat la București contractul de acreditare cu Autoritatea Națională de Mangement al Calității în Sănătate. O echipă a acestei autorități va veni la Satu Mare în perioada 23-27 mai, perioadă în care va evalua activitatea Spitalului Județean și, în funcție de ceea ce vor constata, în cel mult 60 de zile membrii acestei echipe vor da un răspuns.

Marcela Papici a mai precizat că nu are nicio emoție în ceea ce privește acreditarea spitalului, pentru care s-au făcut demersuri încă din 2011.

”Nu avem un călcâiul lui Ahile în spital, doar pe partea administrativă este un volum mare în ceea ce privește circuitul documentului. Nu avem temeri că Spitalul Județean nu va fi acreditat”, a spus Marcela Papici.

Spitalele care nu vor fi acreditate până în 2016 nu vor mai putea semna contracte cadru pentru servicii medicale cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS). 

2 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Madame Pupici, matale ești ditamai călâiul lui Achile!
    Pute prostia dinspre matale! Dacă ar durea prostia … urletele ar fi mai ceva ca și la secția psihiatrie …

  2. mircea cel tânăr Răspunde

    Măi unu eu sunt sigur că asti zero,o nulitate. Habar nu ai ce implică acreditarea Spitalului Județean. Să-ți dea DUMNEZEU tot ce nu ai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.