Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Deputatul Kereskenyi Gabor cere demisia șefului Poliției Locale

Kereskenyi_GaborDeputatul Kereskenyi Gabor, candidatul UDMR la Primăria Satu Mare solicită public demisia șefului Poliției Locale, Ioan Precup.

Într-o postare pe pagina sa de facebook, deputatul susţine că sătmărenii nu sunt în siguranţă, şi taxează declaraţia lui Precup în care recomandă femeilor să nu circule singure prin oraş.

“Sătmărenii nu sunt in siguranță pe străzile Sătmarului. După crimele nerezolvate din ultimii ani, agresarea turiștilor în vară, vandalismele impotriva mașinilor din ultima perioadă, o nouă insultă este adresată unui locuitor, in mijlocul orașului. Mai mult decât atât, șeful poliției locale, omul de încredere al primarului Coica răspunde cu aroganță și propune ca femeile să nu circule singure noaptea!
Solicit demisia de onoare a directorului Ioan Precup, dacă nu prezintă sătmărenilor, atunci primarul să-l demită. Nu numai pentru această declarație arogantă ci din motivul că ne-a demonstrat ineficiența”, scrie Kereskenyi.

8 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Du-te mă! Auzi tu, soliciți demisia … de onoare?!? Da’ tu crezi că Precup ăsta știe ce-i aia onoare? Are el așa ceva?!?!
    Pe de altă parte, și TU ar trebui să-ți cam prezinți demisia … de onoare … dacă ai habar ce înseamnă asta! Ar cam trebui să te lași … de politică … de tot!

  2. Babanu Răspunde

    Pai în urma acelei declarații de minune ar trebui să plece Precup. După mazilirea dlui Găzdac poliția locală a devenit o simplă anexă, ba mai mult un instrument politic în mâna primarului-infractor Dorel Coica!

  3. Ardelean Răspunde

    Domnule deputat….solicitati imperativ, cu aceleasia rgumente, si demisia sefilor de la IPJ si Politia rutiera….! Orasul a devenit de nerecunoscut, cetatenii nu pot iesi noaptea din strada de frica, iar prin oras toata lumea circula dupa cum il taie capul. Fix in fata geamului biroului sefului politiei rutiere e cea mai evidenta bataie de joc la adresa Codului rutier, iar domnia sa nu vede.

  4. Ardelean Răspunde

    Nu degeaba a fost schimbat dl Gazdac, dmnia sa nu permitea in nici o forma prostitutia asta priofesionala si toatala aservire a Politiei Locale intereselor politice.

  5. Mihai Răspunde

    Gazdac un arogant ingimfat si la Prefectura.Dati-l afara pe nesimtit, nu-i bun de nimic.

  6. gyusi Răspunde

    Las-o in … de politca si zi mai bine cand mai dai un chef la beciul tau de la dobra sa ne inbatam pana ne …….ce vremuri erau cand erai vice al satmarului!!!

  7. Arpi Czech Răspunde

    La Dobra se vor mai face chefuri cand vreau eu, nu fostul vice…care era doar invitat. Mosia e a mea, in caz ca nu-ti e clar asta,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.