Doi pietoni și un biciclist, accidentați grav în jurul aceleiași ore

20 martie 2016 | 0 comentarii

pieton accidentatDoi pietoni și un biciclist au fost accidentați grav în cursul zilei de vineri, 18 martie. Cele trei accidente rutiere au avut loc în jurul orei 19:00. Victimele au fost accidentate grav.

Astfel, vineri,  în jurul orelor 19:48 , pe strada Principală din Certeze, D. Claudia de 29 ani, din Tisa, județul Maramureș, conducând autoturismul marca Opel, a accidentat grav un bărbat în vârstă  de 55 ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.

Tot vineri, în jurul  orelor  19:28, în localitatea Petea a avut loc un accident grav de circulație.

Șoferul T. Marek, de 62 ani,  din Polonia, conducând ansamblul de vehicule format din autotractor si semiremorcă, l-a accidentat grav pe B. Zoltan de 55 ani din Petea, care s-a angajat în traversarea părții carosabile, prin loc nepermis si fără să se asigure.

De asemenea, în jurul orelor 19:16, pe strada Principală, din Băbășești, K. Andrei, de 59 ani, din localitatea Apa, conducând autoturismul marca VW, pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers, l-a accidentat grav pe N. Gheorghe de 67 ani, din localitate, care în calitate de biciclist, circula pe partea carosabilă, fără a fi echipat corespunzător, cu elemente fluorescent reflectorizante.

Toți conducătorii auto implicați în aceste evenimente rutiere au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.  Totodată s-au recoltat și probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest