Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

Doi pietoni și un biciclist, accidentați grav în jurul aceleiași ore

pieton accidentatDoi pietoni și un biciclist au fost accidentați grav în cursul zilei de vineri, 18 martie. Cele trei accidente rutiere au avut loc în jurul orei 19:00. Victimele au fost accidentate grav.

Astfel, vineri,  în jurul orelor 19:48 , pe strada Principală din Certeze, D. Claudia de 29 ani, din Tisa, județul Maramureș, conducând autoturismul marca Opel, a accidentat grav un bărbat în vârstă  de 55 ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.

Tot vineri, în jurul  orelor  19:28, în localitatea Petea a avut loc un accident grav de circulație.

Șoferul T. Marek, de 62 ani,  din Polonia, conducând ansamblul de vehicule format din autotractor si semiremorcă, l-a accidentat grav pe B. Zoltan de 55 ani din Petea, care s-a angajat în traversarea părții carosabile, prin loc nepermis si fără să se asigure.

De asemenea, în jurul orelor 19:16, pe strada Principală, din Băbășești, K. Andrei, de 59 ani, din localitatea Apa, conducând autoturismul marca VW, pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers, l-a accidentat grav pe N. Gheorghe de 67 ani, din localitate, care în calitate de biciclist, circula pe partea carosabilă, fără a fi echipat corespunzător, cu elemente fluorescent reflectorizante.

Toți conducătorii auto implicați în aceste evenimente rutiere au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.  Totodată s-au recoltat și probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.