Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

Drama unei sătmărence. Valerica a trăit 15 ani de Iad în propria casă

valerica sechestrata satu mareDe 15 ani trăiește gâtuită de frică, cu gândul că poate mâine nu va mai fi. Sătmăreanca Valerica îl acuză pe cel care cândva i-a jurat dragoste veşnică în fața Lui Dumnezeu, că a sechestrat-o, că a ținut-o numai în bătai și mai rău de atât că a amenințat-o cu moartea.

Chiar dacă a depus mai multe plângeri la poliţie, autorităţile nu au făcut nimic altceva decât să îi dea un ordin de restricţie pe care oricum nu îl respectă pentru că nu îi este frică de nimic.

“M-a bătut cu tot ce a apucat la mână. Nici nu conta dacă am copilul în braţe, nu îi păsa. Linişte nu am nici acum pentru că mă ameninţă în continuare. Autorităţile nu au dat niciun ban pe noi. M-a bătut în faţa vecinilor, iar poliţiştii i-au dat doar un ordin de restricţie pe care nu îl respectă”, a spus sătmăreanca ieri la emisiunea Acces Direct de pe Antena 1.

Femeia mai spunea că a fost amenințată cu moartea și bătută cu cureaua militară.

”Am plecat de acolo pentru că mă ameninţa mereu cu moartea. Nu aveam voie să plâng. Totul era pentru el un motiv de bătaie. Mă bătea și cu cureaua militară care avea pe interior niște țepi care-mi intrau în carne. M-a bătut chiar și cu bâta de baseball. Familia mea a aflat târziu de bătăile astea. Atunci am vrut să divorţez, dar m-am întors la el. El a fost maltratat în copilărie şi am impresia că acest lucru l-a determinat să îmi facă atâta rău. Am făcut un copil pentru că îmi doream şi pentru că el nu stă cu o femeie stearpă”, a spus Valerica la Antena 1.

Una din vecinele Valericăi a povestit una dintre întâmplările groaznice prin care a trecut tânăra. Atunci, tânăra a fost bătută în văzul tuturor, poliţiştii nu au făcut nimic, chiar dacă peste tot erau urme de sânge.

După difuzarea emisiunii, drama Valericăi a stârnit rumoare printre internauții sătmăreni.

Valerica și soțul ei au lucrat mai bine de șapte ani în Italia și au reușit să-și facă o situație materială bună. Împreună au un copil de doi ani și jumătate care a asistat, în repetate rânduri, la bătăile crunte la care era supusă Valerica de către soțul ei.

Sursa: spynews.ro și Acces Direct Antena 1

Un comentariu

  1. sm Răspunde

    Doamne Dumnezeule, locul lui e la închisoare unde să fie și el maltratat ! E un diavol !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.