Ultima actualizare: ieri, 21:59

Publicitate

Event plannerul, garanția evenimentelor reușite din Satu Mare

mega event (1) Să pornești de la zero un eveniment și să îl transformi în ceva de vis, care să îți aducă multă fericire ție și invitaților, dar să îți mai rămână și energie să te bucuri de el, presupune o muncă extraordinar de îndelungată și obositoare. Satu Mare fiind un oraș mic lumea consideră că se poate descurca să găsească la orice pas serviciile de care au nevoie pentru ca evenimentul lor să fie un succes, dar își dau seama că nu este totul atât de ușor abia după ce au pornit la drum. Pentru cei care se răzgândesc și pentru cei care nu doresc să își asume toate grijile și responsabilitățile organizării unui eveniment, activează în Satu Mare firma de organizări de evenimente Mega Events.

               Mega Events a început activitatea la Satu Mare în urmă cu un an și reușește încetul cu încetul să se impună în peisajul evenimentelor de marcă din oraș, deși lumea este puțin sceptică. Fiind un oraș mic și mai slab dezvoltat, conceptul de event planner, de om care să se ocupe de tot evenimentul, fie el nuntă, botez, petrecere, deschidere de firmă ș.a, este mai puțin cunoscut iar lumea se lămurește greu ce se întâmplă dacă contractează un organizator de evenimente.

               Organizatorii de evenimente din echipa Mega Events sunt cei care te scapă de toate grijile, munca, drumurile și stresul pe care îl implică orice fel de eveniment. Ei sunt cei care îți vor aduce mereu cele mai bune și calitative oferte pentru serviciile de care ai nevoie pentru evenimentul tău. Lista de parteneri și colaboratori este una generoasă și structurată după standarde de calitate înalte, astfel încât nici un serviciu contractat să nu dezamăgească. Organizatorii vor fi cei care te vor ține la curent pe parcursul organizării cu tot ce apare nou în domeniu, cu noile tendințe și îți vor da cele mai bune sfaturi pentru orice ai nevoie, astfel încât la sfârșit evenimentul să fie unul de top. Intervenția și activitatea unui event planner duce chiar și la economii consistente, acesta având o experiență de a analiza oferte și de a o găsi pe cea mai potrivită clienților săi.

               La Satu Mare, Mega Events are o echipă de doi organizatori, cu o experiență de zeci de evenimente organizate atât în formula actuală cât și înainte de reunirea lor sub cupola Mega Events. Aceștia au dus la bun sfârșit nunți, de la cele mici și cochete la cele cu sute de invitați, botezuri de familie sau altele organizate în aer liber, deschideri de firme cu sute de invitați, precum și petreceri private, dar și evenimente publice precum târguri sau prezentări de modă.

               Pentru reușita evenimentului vostru, pentru sfaturi care să vă ușureze organizarea evenimentului, pentru cele mai bune oferte de preț și cele mai bune servicii, nu ezitați să apelați la sfatul și ajutorul unui organizator de evenimente.

Adrian – 0746960726   Cristiana – 0740335179 sau pe facebook: https://www.facebook.com/Mega-Events-353574534795981/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.