Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Escrocherie pe internet cu telefoane mobile. Cine a luat atitudine

escrocherie andra marutaÎn ultimele zile, toți proprietarii de conturi pe Facebook au fost bombardați cu diverse mesaje, venite la prima vedere, din partea unor vedete precum Andra, Măruță, Inna și alții.

Spre exemplu, o pagină falsă de Facebook cu numele de Andra Măruță promite că oferă un Samsung S7 Edge nou printr-o schemă deja foarte cunoscută, fanii sunt rugați să dea un simplu Like, Share și un comentariu la poză cu mesajul Particip.

Pe lângă faptul că discreditează aceste vedete, cei care au făcut aceste conturi pe Facebook profită de naivitatea unor români, dar și de popularitatea vedetelor, pentru a aduna cât mai mulți vizitatori pe această pagină și, în consecință, să facă și niște bani.

Andra a luat și a postat pe contul ei oficial de Facebook următorul anunț:

andra

”Cu ocazia vechii si unicei mele pagini oficiale Andra am hotarit sa fac un cadou fanilor pacaliti de toate celelalte asa-zise noi pagini ale mele: un telefon Nokia 3310, model 2001, folosit, dar e ca nou. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati UNLIKE celorlalte pagini false cu numele meu, sa distribuiti ( SHARE ) aceasta postare si sa fiti mai atenti cu escrocii care incearca sa profite de buna voastra credinta. Succes tuturor! Va pup! Semnat : adevarata Andra!”

Este trist că și în anul 2016, când există atât de multe surse de informații, încă mai au succes aceste tipuri de înșelăciuni ale încrederii românilor și este foarte trist că încă mai există români atât de naivi care nu își dau dea seama că este vorba de un cont fals de Facebook și nu al Andrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.