Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Flanco și-a deschis un nou magazin în Satu Mare. Reduceri mari în prima zi

Flanco Satu Mare (1)Flanco a ajuns din nou la Satu Mare, astăzi având loc inaugurarea magazinului din galeria complexului Kaufland. Unul dintre cele mai apreciate magazine de profil și-a deschis porțile vineri, 4 martie, la ora 09:00, întâmpinând clienții cu șampanie, baloane și multe reduceri.

Încă de la deschidere sătmărenii au profitat de reducerile oferite, în scurt timp formându-se cozi la casa de marcat. Cele mai căutate produse au fost televizoarele, care au avut reduceri substanțiale între 30-50%, dar și aparatele electrocasnice și  echipamentele IT. Televizoarele UTOK (diagonala 80 cm) au reduceri de 400 de lei, acum prețul fiind de  599,9 lei, cel Philips (diagonala 102 cm) are o reducere de 600 lei, prețul fiind de 999,9, aragaz Zanussi este redus cu 300 lei, prețul fiind de 799,9, dar și laptopul ACER are o reducere de 700 lei, prețul unuia ajungând doar azi la 799,9 lei. Stocurile sunt limitate, așa că profitați de reducerile oferite de Flanco.

Magazinul Flanco este situat în locul magazinului Domo din incinta galeriei Kaufland și revine în Satu Mare după șapte ani. 

Un comentariu

  1. Unu' Răspunde

    Lovitura la Shopping Plazza!
    Acolo nici macar magazin de electronice nu este … inca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.