Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Incendiu la o fabrică de prelucrare cauciuc din Satu Mare

pompieri_incendiuO situaţie de urgenţă a fost anunţată azi-noapte, în jurul orei 02:49, privind izbucnirea unui incendiu la sediul unei societăţi comerciale de prelucrare a cauciucului, din localitatea Satu Mare.

În cel mai scurt timp, la faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, flăcările cuprinzând instalaţia electrică a cuptorului industrial de temperare a cauciucului.

Având în vedere faptul că în clădirea ce adăpostea utilajul cuprins de flăcări se aflau persoane angajate, a fost necesară evacuarea acestora, acţiune întreprinsă de către personalul serviciului privat pentru situaţii de urgenţă al societăţii respective.

Prin eforturile concertate ale echipajelor de intervenţie s-a reușit limitarea şi stingerea incendiului, în acest fel fiind salvate bunuri de valoare considerabilă.

Cauza probabilă determinantă de producere a incendiului, în urma cercetărilor efectuate la faţa locului, a fost aprinderea maselor plastice din componenţa utilajului, în urma frecării datorate folosirii generatorului, motorului electric, cu defecţiuni sau suprasolicitat.

 Incendiul a fost lichidat după două ore, fără a exista victime.

Sursa: ISU Somes Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.