Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

A început modernizarea a nouă străzi din Negrești-Oaș

strada 1 IuniePrimăria Negrești-Oaș a început în cursul acestei luni lucrările de modernizare pe nouă străzi din oraș, în cadrul unui proiect mai amplu finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) și de la bugetul local.

Proiectul vizează în total modernizarea a 19 străzi din oraș și are o valoare totală de peste 22 milioane lei.

În această perioadă se lucrează pe următoarele străzi: strada 1 Iunie (tronson Moţilor – Plopilor şi tronson Morii – Pădurii), strada Moților (tronson 1 Iunie – Ion Creangă), strada Salcâmilor, strada Viitorului, strada Pădurii, strada Livezilor (tronson str. Zorilor – capăt), strada Crizantemelor, strada Morii (Tur) și strada Șoferilor (Tur) .

Primarul Aurelia Fedorca a declarat că după ce se va avansa cu lucrările pe cele nouă străzi vor intra în modernizare altele, următoarele pe listă fiind Arenei, Tudor Vladimirescu, Turului și Borcutului.

strada motilor2

”Vremea bună ne-a permis să începem mai devreme lucrările de modernizare a infrastructurii. Lucrăm în această perioadă pe nouă străzi importante, urmând să începem lucrările și pe celelalte pe măsură ce avansăm cu acestea. Pe toate aceste străzi au fost realizate lucrările de modernizare a rețelelor de apă și canalizare. Mai avem puțin și orașul Negrești-Oaș va avea asfaltate cea mai mare parte a străzilor. Vom continua modernizarea pe străzile Arenei, Tudor Vladimirescu, Turului și Borcutului”, a declarat primarul Aurelia Fedorca.

strada motilor

În cadrul acestui proiect, anul trecut au fost modernizate străzile Primăverii și Pieții, urmând ca pe celelalte străzi lucrările să înceapă în cursul acestui an.

Lista completă a străzilor care se modernizează în cadrul acestui proiect sunt: strada Moților (tronson Ion Creangă – str. Turului), DC 11 – str. Turului (tronson str. Victoriei – str. Dumbrava), Primăverii, Viitorului, Pieții, Arenei, 1 Iunie (tronson str. Moților – str. Plopilor), 1 Iunie (prelungire str. 1 Iunie – str. Pădurii), Crizantemelor, Salcâmilor, Mihai Viteazu, Moților (tronson str. Turului – str. Salcâmilor), Livezilor, Tudor Vladimirescu, Pădurii, Borcutului, Vâltori și Tineretului, dar și strada Morii și strada Șoferilor din Tur.

Strada Viitorului

 Pe de altă parte, în această perioadă a fost demolată clădirea aflată în paragină în Cartierul Decebal, pe locul căreia urmează să fie ridicată o construcție importantă. În paralel, va fi modernizat întregul cartier, începând cu alei, locuri de parcare, spații verzi, locuri de joacă și iluminat public.

Totodadă, în acest moment se mai lucrează la construirea Centrului Multicultural și la clădirea administrativă care va adăposti Serviciul de Taxe și Impozite Locale. 

Sursa: Primăria Negrești Oaș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.