Interlopul Dorel Tukacs a ajuns după gratii. Ce pedeapsă a primit

31 martie 2016 | 13 comentarii

Doru-TukacsÎnalta Curte de Casație și Justiție a decis pedeapsa în cazul interlopului sătmărean Dorel Tukacs. Potrivit sentinței, acesta va sta după gratii patru ani și jumătate. Interlopul a fost încarcerat deja la Penitenciarul Satu Mare unde-și va ispăși cel puțin o parte din pedeapsă.

Dorel Tukacs a fost condamnat alături de alți 26 de înculpați din Transilvania. Membrii grupării au furat utilaje agricole (tractoare) în valoare de 4 milioane de euro din ţări din vestul Europei. Ulterior, tractoarele erau introduse ilegal în ţară unde se realizau documente false de provenienţă.

Dosarul a fost trimis în judecată în 31 mai 2011, pentru infracţiuni de constituire a unui grup infracţional organizat, furt calificat, tăinuire, favorizarea infractorului. Cazul a fost instrumentat de DIICOT Alba și de Traian Berbeceanu, fostul șef al BCCO Alba.

 

Etichete: , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (13)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Ion spune:

  In sfarsit acest gunoi de om ajunge unde merita, dar pentru cate a facut, acesta ar merita inchisoare pe viata !

 2. Cel mai sincer ungur spune:

  haha Fraierul de el :) nici macar tractoare nu poate fura :D

 3. montana spune:

  daca penru 4 milioane de euro dosarul a fost retinut de judecatori TIMP DE 2011-2016.
  CUM RAMANE CU ADEVARATII INTERLOPI-PARLAMAMENTARI-DEPUTATI pentru un prejudiciu la adresa poporului de 400 miliarde de euro. (timp de 26 ani)

  • Unudinmultime spune:

   aia-s in alta categorie, profesionisti, nu ciocoflenderi ca si astia.
   dar nu trebuie sa ii uitam si pe acestia, deoarece acestia terorizeaza populatia.
   uita-te in istoria lui, viol, camatarie, santaj.. si lista poate continua.

 4. bb spune:

  Da interlopii nu s anonimi?nu tot pe la spate te FAC??

 5. ramy spune:

  Nimeni nu a spus ca la bulau a ajuns pt ceva ani si marele hot Florea Marcel-Morti. O perioada va fi liniște, ambii își merita soarta!

 6. Satmarean spune:

  Altii nu sunt din judetul nostru,de ce nu-i publicati?

 7. Cristi spune:

  Condamnări la pedepse cu executare: Vecchiolla Antonio – 4 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, Banciu Dan Ioan – 4 ani 4 luni şi 80 de zile cu executare, Dărămuş Andrei Vasile – 7 ani şi 6 luni cu executare, Oniga Mirel Florin – 4 ani şi 6 luni cu executare, Samoilă Cosmin Marin – 3 ani şi 4 luni cu executare, Bodea Florin Bujor – 3 ani şi 4 luni cu executare, Oprea Cristian Călin – 4 ani cu executare, Tukacs Dorel Vasile – 4 ani şi 6 luni cu executare, Marin Daniel Simion – 11 ani cu executare, Condor Mircea – 9 ani, 11 luni şi 11 zile cu executare, Albu Dumitru – 10 ani cu executare, Onea Viorel – 4 ani cu executare, Niţă Ionel – 5 ani şi 9 luni cu executare, Stanciu Mircea – 5 ani şi 10 luni cu executare. Inculpatul Lăscan Adrian Ioan a decedat în timpul procesului.

  Citeste mai mult: adev.ro/o4lhqr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest