Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Intrare gratuită și flori pentru sătmărence la meciul Olimpia – U Cluj

spectatori OlimpiaStadionul Olimpia va găzdui mâine, de la ora 11.00, mediul de fotbal dintre echipa fanion a județului nostru și Universitatea Cluj, meci contând pentru etapa a XX-a din Liga 2, Seria B. Femeile vor avea accesul gratuit în incinta stadionului și vor primi flori din partea organizatorilor.

Pentru echipa noastră urmează un meci pe viață și pe moarte. Ambele echipe îți joacă ultima carte pentru intrarea în playoff. Un egal nu este o opțiune pentru galben-albaștrii sau șepcile roșii. De aceea așteptăm toți sătmărenii sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Olimpia, pentru a-și susține echipa favorită.

Olimpia și U Cluj sunt vecine de clasament înaintea etapei cu numărul 20. Clujenii ocupă locul 9 cu 27 de puncte, iar sătmărenii sunt pe locul 10 cu 26.

Jucătorii şi antrenorii Olimpiei fac un apel suporterilor să vină la stadion şi să ajute echipa să obțină toate cele 3 puncte puse în joc. Fiindcă ne aflăm în luna în care sărbătorim femeia și venirea primăverii, conducerea clubului dorește să ofere tuturor doamnelor şi domnişoarele intrare gratuită şi un mic cadou simbolic la intrarea pe stadion, câte un fir de floare.

Meciul va începe la ora 11:00 , iar sătmărenii sunt convinși că va fi un meci extrem de disputat, iar la final echipa care se va impune va lua o opțiune serioasă pentru a prinde ultimul loc de playoff.

Peste 150 de fani ai Universității Cluj și-au anunțat prezența pe stadionul Olimpia din Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.