Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Jazz la superlativ pentru sătmăreni

jazz1Atmosferă specială creată de trupa timișoreană Jazzybit care a susținut joi seara un concert la District 15. Iubitorii de jazz au savurat noile piese ale trupei incluse pe cel mai recent album intitulat „Horizon” dar și câteva de pe primul album „Touch the sky”. Deși a fost prima zi în care nu s-a fumat înăuntru, clubul a fost plin și fumătorii s-au conformat fără probleme.
 
Cei trei tineri muzicieni, Teodor Pop (pian, claviaturi), Mihai Moldoveanu (bas) și Szabo Csongor Zsolt (tobe) au purtat publicul prezent pe ritmuri de jazz de cea mai buna calitate cu influențe funky dar și rock.
 
jazz2
 
Toți membrii trupei lucrează în IT dar muzica este marea lor pasiune. Profesioniști desăvârșiți, care învață și se perfecționează mereu din cele mai noi și mai moderne tendințe ale genului, timișorenii au fost încântați de publicul sătmărean. Acesta i-a primit cu căldură și ropote de aplauze, apreciind originalitatea și virtuozitatea muzicienilor. Atât trupa cât și sătmărenii speră cât mai curând într-o nouă revedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.