Ultima actualizare: azi, 10:08

Locale

La un pas de catastrofă într-o benzinărie din Petea

statie de carburanti distrusaPe fondul efectuării unui viraj incorect, un autotren a avariat o pompă de alimentare cu carburanți din Petea.

Astfel, sâmbătă, în njurul orei 14.00, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Satu Mare au fost sesizati prin S.N.U.A.U. 112, de către  angajatul unei stații de alimentare cu combustibili din localitatea Petea, despre producerea unui incident, soldat cu avarierea unei pompe.

La fața locului s-a stabilit că, Marius V., de 33 de ani, domiciliat într-o comună din județul Suceava, înainte de a alimenta autotrenul pe care-l conducea, a efectuat un viraj incorect  și a distrus carcasa metalică a unei pompe de alimentare, fără să se producă scurgeri de carburant.

Distrugerile puteau fi însă și mai mari, iar eventualele scurgeri de carburant ar fi putut duce la un adevărat dezastru în stația de carburanți respectivă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, acesta urmând a fi cercetat pentru săvârșirea infractiunii de distrugere din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.