Minoră de 4 ani ascunsă de bunică sub o pătură, pentru a ieși ilegal din țară

11 martie 2016 | 0 comentarii

minora ascunsaPolițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Petea au descoperit ascunsă într-un microbuz, sub o pătura, o minoră în vârstă de 4 ani pe care bunica acesteia a încercat să o scoată ilegal din țară, deoarece nu avea declarație notarială din partea părinților.

În data de 11 martie 2016, în jurul orei 5.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, s-a prezentat pe sensul de ieșire din țară, un cetățean român conducând un microbuz marca Ford, în care se afla ca pasageră Sonia V., de 59 ani, domiciliată pe raza județului Bistrița Năsăud.

La controlul efectuat asupra microbuzului, polițiștii de frontieră au descoperit o fetiță, în vârstă de 4 ani ascunsă sub o pătură, în compartimentul marfă al mașinii, într-un spațiu amenajat pentru odihnă.

Din primele verificări, s-a constatat faptul că minora este nepoata pasagerei. La cercetări aceasta a declarat că intenționa să ducă fetița în Germania la părinții ei și pentru că nu deținea împuternicire notarială din partea părinților, a decis să o ascundă sub pătură.

Drept urmare, polițiștii de frontieră au întrerupt călătoria celor două persoane, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

minora ascunsa 2

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest