Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

O sătmăreancă a câștigat un concurs de coafuri extravagante. Cine este aceasta (FOTO)

bettina coafeza satu mareO coafeză din Satu Mare a câștigat marele premiu al unui concurs de coafuri extravagante, desfășurat în acest week-end la Cluj, la care au participat cei mai buni hair stylişti din Transilvania. Sătmăreanca Bettina Szeri a câștigat marele premiu pentru cea mai spectaculoasă coafură din concurs.

Zeci de hair stylişti s-au înscris în acest an la competiţia de coafuri extravagante, organizat în cadrul Beauty Forum. Aceştia şi-au pus creativitatea la contribuţie şi au prezentat adevărate opere de artă în faţa juriului. În timp ce unii au jonglat cu rozul quartz şi albastrul serenity, culorile anului, alţii şi-au demonstrat măiestria în arta împletiturilor.

Juriul, în frunte cu Adriana Popescu, sătmăreanca renumită pentru coafurile extravagante pe care le realizează, a decis în final câştigătorul. Astfel, marele trofeu a ajuns la Bettina Szeri, o tânără coafeză din judeţul Satu Mare. Ea a realizat una dintre cele mai spectaculoase coafuri din concurs.

Bettina a convins juriul că merită primul loc în concurs.

”Ea a fost singura care a învăţat din lucrările mele , a reuşit să prindă aceste tehnici şi ceea ce a făcut în concurs a demonstrat încă odată cât este de talentată”, ne-a declarat Adriana Popescu, preşedintele juriului.

După concursul de coafuri extravagante, a urmat şi o demonstraţie cu aceeaşi tematică. Adriana Popescu a oferit un adevărat spectacol cu o coafură realizată din mai multe stiluri de împletituri, cu ajutorul a cinci metri de păr, extensii.

Sursa: http://paginadelifestyle.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.