O sătmăreancă, salvată din ghearele morții de un oftalmolog. Ambulanța a intervenit imediat

24 martie 2016 | 3 comentarii

ambulantaO bătrânică în vârstă de 77 de ani a fost salvată practic de la moarte de un medic oftalmolog care, până la sosirea paramedicilor de la Ambulanță, a resuscitat-o.

În după-amiaza zilei de ieri, Serviciul Județean de Ambulanță a fost solcitat să intervină în cazul unei femei în vârstă de 77 de ani care a căzut pe stradă în stare de inconștiență. Bătrânica a fost transportată în incinta cabinetului de optică medicală Wotana, unde medicul oftalmolog Bagosi Pall a efectuat asupra sa manevre profesioniste de resuscitare până la sosirea paramedicilor de pe Ambulanță.

În momentul în care a ajuns la locul solicitat, echipajul Ambulanței a constataă că femeia se afla în stop cardio-respirator, însă în urma manevrelor de resuscitare făcute de medicul oftalmolog, masaj cardiac extern și ventilații gură la gură, începute rapid și foarte bine efectuate, pacienta a fost menținută într-un ritm șocabil (fibrilație ventriculară).

Paramedicii de pe Ambulanță i-au administrat femeii trei șocuri electrice în urma cărora pacienta a fost salvată. Aceasta a fost transportată apoi la Spitalul Județean de Urgență.

Reprezentanții Ambulanței îl felicită pe medicul oftalmolog Bagosi Pall care, practic, a salvat-o pe biata bătrânică pentru că altfel exista riscul ca în momentul în care Ambulanța a ajuns la locul accidentului, pacienta să fi fost deja decedată. 

Etichete: , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (3)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

  1. Un gest normal din partea unui medic de exceptie. Asta e menirea lor sa ne ajute. Bravo doctore!

  2. Un gest normal din partea unui medic de exceptie. Asta e menirea lor sa ne ajute. Bravo doctore!

  3. Un gest normal din partea unui medic de exceptie. Asta e menirea lor sa ne ajute. Bravo doctore!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest