Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

În Oaș se circulă la greu cu plăcuțe de înmatriculare expirate

politist in traficPolițiștii Secției Rurale Negrești Oaș, dar și cei rutieri din orașul Negrești Oaș, au identificat ieri în trafic autoturisme care aveau aplicate plăcuțe de înmatriculare provizorii expirate.

Astfel, joi, în jurul orei 11.00, polițiștii Secției Rurale Negrești Oaș, în timp ce executau controlul și supravegherea circulației pe DN19 în comuna Vama, au oprit pentru control un autoturism, care avea aplicate plăcuțe de înmatriculare provizorii.

Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a stabilit că cel de la volan, Cătălin C., de 19 ani, din comuna Vama, conducea autoturismul deși autorizația de circulație provizorie era expirată din data de 5 febriarie.

Și pe strada Victoriei din Negrești Oaș a fost oprit, în jurul orei 18.30, pentru control, un autoturism care avea aplicate plăcuțe de înmatriculare provizorii. Tânăra de la volan, Alina C., de 23 de ani, din localitate, conducea autoturismul deși autorizația de circulație provizorie era expirată din data de 5 ianuarie.

 În ambele situații s-au  întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

De asemenea, cu ocazia acţiunilor rutiere desfăşurate ieri pe raza județului Satu Mare, au fost aplicate 191 contravenţii la legislația ce reglementează circulația pe drumurile publice, în  valoare de 21.540 lei. În baza neregulilor constatate, poliţiştii au dispus ca măsură complementară reţinerea a cinci permise de conducere, pentru nereguli ca neacordare de prioritate vehicule  și consum de alcool la volan. Pentru diverse nereguli au  fost ridicate și trei certificate de înmatriculare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.