Ultima actualizare: azi, 21:48

Sport

Olimpia Satu Mare, învinsă de FC Baia Mare 0 -2 (Galerie FOTO)

Olimpia-FCM Baia Mare (24)Olimpia Satu Mare a fost învinsă astăzi, pe teren propriu de FC Baia Mare cu scorul de 0-2. Chiar dacă în prima parte sătmărenii au controlat mai mult meciul, băimărenii au fost mult mai eficienţi şi au marcat. La pauză, scorul era de 0-1, iar în repriza a doua au marcat din nou în urma unui penalty.

În minutul 31 băimărenii reuşesc un contraatac rapid, Codoban a şutat la semi-înălţime pepen diagonală, de la circa 14 metri la colţul lung şi a marcat.

În minutul 68 Muntean l-a faultat pe Vasile Pop într-o zonă moartă a careului, Balaure a executat lovitura de pedeapsă şi a marcat, scorul final de 0-2 păstrându-se până la final.

În urma acestui ultim meci de acasă al Olimpiei Satu Mare  din sezonul regulat al Seriei a doua din cadrul Ligii a doua la fotbal, Olimpia Satu Mare riscă să retrogradeze.

Dincolo de lupta din teren, pe tot parcursul meciului galeriile celor două echipe şi-au transmis mesaje. În vreme ce mesajele suporterilor sătmăreni erau Nu contează o retrogradare, cât un meci cu Baia Mare”, “Niciodată miner! Baia Mare”, “Nordick Boys, ce-i cu voi?”, băimărenii au replicat cu “Performanţa cea mai mare pentru voi, e faptul că jucaţi cu noi”, “Ultraşi mari şi tari, în 2007 bucătari”.

Olimpia Satu Mare: Băican – D. Muntean, Fl. Mureşan, Iuhas (cpt.), Sălăgeanu – R. Rus, Villand – Kanalos, D. Lukacs, Brata – Mărkuş
Rezerve: Şuta – Onicaş, Buhăescu, Faur, Bîgiu, Bura, Takacs
Antrenor: Mircea Bolba

FC Baia Mare: Ormenişan – Străuţ, Sg. Oltean, Fl. Ilie (cpt.), Aniţoiu – Daminuţă, C. Sîrbu, V. Pop, Balaure, Vasilache, Codoban 
Rezerve: Bota – Duruş, Giurgiu, Codin, Cîrjan, D. Munteanu, Sbârcea
Antrenor: Dorin Toma

 Vom reveni cu detalii.

Un comentariu

  1. Ultras Răspunde

    poze cu peluza satmareana?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.