Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

PNL Carei a aflat din presă că Marius Rusu, consilier local, va candida independent

PNLConducerea Organizației Municipale PNL Carei a aflat din presă că actualul consilier local, Marius Rusu, dorește să candideze ca independent și nu pe listele partidului. Prin intermediul unui comunicat de presă, conducerea PNL Carei că acest lucru contravine statutului partidului.

Biroul Politic Local  al organizaţiei PNL Carei a luat act de dorinţa d-lui Rusu Marius de a candida pentru un loc de  consilier local la alegerile locale din iunie 2016 din postura de independent.

Acest aspect contravine însă statutului PNL. Una dintre condiţiile menţionate la  capitolul 3B –  Pierderea calităţii de membru, la  art 22, al. 2, lit. d,  este  declararea ca independent a acelui membru care ocupa o funcţie aleasă sau numită în afara partidului cu sprijinul politic al acestuia.

Am fi dorit ca această decizie să ne fi fost adusă la cunoştinţă de către domnul Rusu Marius şi nu să o aflăm din presă”, se arată în comunicatul PNL Carei.

2 comentarii

  1. ciolan Răspunde

    Ha ha ha se pare ca si cei din interior va lucreaza dl ciuta(ciuda) nu doar adversarii politici
    Oricum toata lumea stie ca in toata tara pute treaba prin pnl si marul PeNaList e putrad la mijloc

  2. mucalit Răspunde

    In Carei toata lumea stie ca datornicul d eprimar a pus tunurile pe incoruptibilul consilier CIUTA. A aruncat in lupta primarul pana si pe directorul de la fundatia de turism caruia ii semneaya statul de plata si ii plateste invtiatii pentru evenimente culturale.Disperare mare pe capul mafiotilor de cand Ciuta si-a anuntat candidatura.liberalii din Carei nu fac alianta cu udmereu si nu pun botul la afaceri cu banii orasului sau banii europeni..Apaserv e disperat ca a cerut Ciuta avizele si autorizatiile si iese la iveala ca NU SUNT DE FATA! bine ca isi iau salarii babane apaservistii si isi bat joc de careieni impreuna cu primarul datornic cu casa trecuta pe numele baiatului si nepotului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.