Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Prefectul Radu Bud, în vizită la primăriile din Țara Oaşului

SAMSUNG CSCÎntâlnirile cu reprezentanții autorităților administrației publice locale au continuat marți, 08 martie 2016, în Țara Oașului, la Turț, Gherța Mică, Tîrșolț, Cămărzana și Bixad. La Turț, discuțiile în cadrul întâlnirii cu primarul Ioan Ciupac, viceprimarul Grigor Zimbru și secretarul Eugen Komoș s-au centrat în special pe legile fondului funciar, în comună, datorită fragmentării proprietății, aplicarea acestora este dificilă și presupune costuri mari din partea proprietarilor. Prefectul a notat solicitarea secretarului UAT de a revedea procedura elaborată de Instituția Prefectului în domeniu în vederea eliberării într-un ritm mai susținut a titlurilor de proprietate. La Gherța Mică, s-au trecut în revistă noutățile noului exercițiu electoral, prefectul asigurâdu-i pe primarul Ioan Ciută, viceprimarul Vasile Negru și secretarul Vasile Pop de o colaborare loială cu Instituția Prefectului.

La Tîrșolț, prefectul Radu Bud și directorul de cancelarie dr. Dan Zeicu s-au întâlnit cu primarul Grigore Pop, viceprimarul Vasile Alec și secretarul UAT Zorica Nap. Primarul a prezentat principalele proiecte europene finalizate și pe cele aflate în implementare cu finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Rurală. Prioritatea declarată a primarului este de a finaliza investiția în furnizarea serviciilor de apă și canalizare.

 La Cămărzana, întâlnirea cu primarul Gheorghe Coste și secretarul UAT Mioara Cojocaru a prilejuit acestora prezentarea lucrărilor de modernizare la sediul primăriei, pentru creșterea calității furnizării serviciilor publice și a condițiilor de muncă ale angajaților primăriei. Prefectul a insistat pe obligația tuturor părților împlicate în procesul electoral de a organiza alegerile în condiții de transparență și perfectă legalitate.

La Bixad, după trecerea în revistă a priorităților de dezvoltare a comunei, primarul Ioan Tătar și viceprimarul Grigore Finta i-au făcut o surpriză prefectului, lansându-i invitația de a premia cuplurile de bixădeni ajunse la aniversarea a 50 de ani de căsnicie, în cadrul unei ceremonii festive, la o sală de evenimente din comună.

Sursa: Instituția Prefectului

 

4 comentarii

  1. Ciolan Răspunde

    Radule nu te am pus sa te plimbi prin judet sa vezi ce fac cetatenii, te am pus sa i ajuti pe PeNaListi la furat in iunie si noiembrie 2016!Atat

  2. Observator sm Răspunde

    A trecut o zi si nu ati aparut in portal. Ei, lasa ca azi ati recuperat. Da’ ieri ce-ati facut? Presupun ca nimic daca nu au aparut poze cui voi in presa. Da Zeicu, zeicu, unde e?
    A.. acum il vad, e si el in poze, umil, cu capul lasat in jos, azi si-a uitat pixul acasa, dar de port-servieta tot e bun.

    Echipa cretino-crata PNL de la prefectura,
    Rusine sa va fie, nu miscati un deget, nu faceti doi pasi fara sa apareti in presa,

    Ceva lucruri concrete, in afara de plimbari, nu veti fi niciodata in stare sa faceti, penalilor, formisti de parvenire,

  3. Ion neoliberalul Răspunde

    Raducu si zeicu gipsy, tehnicrati de profesie, se incalzesc pe banii nostri pentru CJ Satu Mare. Pe cat pariem ca dupa ce a luat de 12 ani o caruta de bani ca si Preainalt functionar pulic taind frunze la caini ,raducu va candida pentru functia de pres CJ. Nu de alta, …dar cea de primar este vizata de Cozma fumatorul de tigari ucrainene……

  4. Ion neopesedistul Răspunde

    Ce-l recomanda pe acest individ, Bud ( osan cretin inganfat ) pentru functia de prefect al judetului ? Ce rezultat concret au aceste plimbari pe bani publivi ? Care este istoria si realizarile acestui mare tehnocrat liberal ? Cine stie ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.