Ultima actualizare: azi, 13:37

Locale

Primărița super-sexy de Satu Mare. Câți sătmăreni ar vota-o

daiana feher1Sătmăreanca Daiana Feher putea fi cea mai sexy primăriţă din România. Nu puţini au fost cei care au spus clar că ar vota-o pentru fotoliul de primar al oraşului Satu Mare. Din păcate pentru ei, totul a fost o mică glumă!

„Dragi prieteni, vă anunț oficial că anul acesta voi candida pentru postul de primar al municipiului Satu Mare.” a scris Daiana Feher pe Facebook. Frumoasa sătmăreancă şi-a uimit toţi prietenii cu acest anunţ şoc. Apoi au venit şi proiectele pentru micul oraş.

Până a anunţat că postarea ei a fost doar o mică păcăleală, fostul fotomodel şi-a ţinut fanii în suspans. Apoi a revenit cu un text haios, care a cuprins proiectele propuse pentru oraşul Satu Mare:

daiana feher2

Proiectele mele pentru Satu Mare sunt următoarele:

*În regim de urgență, pana la repararea drumurilor, gropile vor fi presemnalizate cu pitici decorativi de gradină, acest lucru infrumusetand orașul.  Xanax gratuit tuturor soferilor.

* Satu Mare oras universitar și centru medical estetic.

– Propun înființarea unor noi universități și centre medicale, motivând studentele, pe tot parcursul anilor de studiu, cu operații estetice gratuite, si implanturi cu silicon. Acest lucru având un efect pozitiv și asupra investitorilor străini, care nu vor ezita sa vină in orașul nostru.

Studenții eminenți vor avea abonamente gratuite la saloanele de masaj erotic, pentru eliminarea stresului acumulat in timpul orelor de studiu.

Tot de abonamente de acest tip vor avea parte și angajații care efectuează ore suplimentare la locul de muncă. Astfel întărim forta de munca și la servici, și acasa.

* Legalizarea Marijuanei pentru pensionari. Acest act fiind benefic și pentru raporturile familiare, având consecință apropierea dintre bunici și nepoți.

daiana feher3

 

* Femeile singure de mai mult de 3 luni de zile, vor avea la dispoziție gratuit, din partea primăriei de: grădinari, instalatori, electricieni, și ajutor pt orice servicii casnice, sau la alegere dildo-uri roz cu luminițe.

*Gospodinele vor beneficia gratuit de cablu tv la toate posturile care emit telenovele.

* Al treilea pod de la Satu Mare la Gold Plaza Baia Mare.

Vă mulțumesc din suflet pentru susținere!

Cu respect Daiana Pe Tocuri” a scris Daiana Feher pe Facebook.

daiana feher4

Chiar şi aşa, dacă era adevărat, oraşul Satu Mare ar fi avut cea mai sexy primăriţă din România. Şedinţele Consiliului Local nu ar mai fi fost atât de plictisitoare, proiectele locale ar fi fost mai multe şi tinerii nu ar mai fi plecat din oraş. În plus, suntem siguri că micul oraş nu ar mai fi confundat cu Baia Mare. 

Sursa: http://paginadelifestyle.ro/

13 comentarii

  1. ghita Răspunde

    In comparatie cu actualul primar Dorel Coica oricine este mai bun

  2. Crina Răspunde

    Vai si amar de capu nostru daca si aceasta specimena a neamului omenesc ar candida de primar :)))

  3. Maria Haiduc Răspunde

    ar fi bine sa candideze o femeie deoarece femeile sunt mai bune in conducere si nu fura asa mult in comparatie cu actualul ar mult mai buna in mod sigur

  4. jamesdean Răspunde

    Are suflet mare.
    E actrita xxx? cu ce se ocupa? are salon de masaj?
    canta la ceva instrument?

  5. pinochio Răspunde

    dincolo de faptul ca e o gluma de cur…va proasta, daca asta ar ajunge la primarie mita s-ar da in sperma. gurita maaaaare daiana, papa tot

  6. beton Răspunde

    ce timpenie de aricol,dar si voii de la portal sintetii dusii de tot da tare

  7. Mare Costin Răspunde

    Sincer, cred ca glumiti!? Ea n-a aflat ca cu 7 clase nu poate candida? Tonciu de Satu Mare, si ne mai face de ras si la emisiuni din tara, o mai promovati si voi…
    Cei drept, si Ciciolina a ajuns in parlament, cam tarziu dar il avea pe Berlusconi, da’ asta a noastra? Vai si amar, macar i-ati facut publicitate gratis, de maine nu-i mai putem negocia pretul pentru o tura..

  8. Unu' Răspunde

    Doamne ferește! Deja simt cum mi se scurge sângele din creier spre o altă zonă a corpului meu …

  9. Karasi Beata Răspunde

    nu sunt de acord, nar fi mai buna decat restul ,,,,,

  10. ramesh Răspunde

    She is big cheater.using fake I’d FB and What’s app.
    Email and fake courier scammer and honey traper.

  11. Lol Răspunde

    Este dama de companie, se fute cu mosi pe bani mulți !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.