Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Sătmărenii au donat din inimă pentru inima lui Dragoș. Câți bani s-au adunat azi la stadionul Olimpia (FOTO)

dragosDeși nu au fost într-un număr impresionant la stadion, circa 500, la meciul de azi al Olimpiei cu CSM Râmnicu Vâlcea, de vină fiind și frigul pătrunzător, sătmărenii s-au dovedit a fi cu inimă și, din donațiile lor și din prețul biletelor, s-au adunat aproape 10.000 de lei, bani ce vor putea fi folosiți pentru salvarea lui Dragoș, un bebeluș de doar 8 luni.

Jucătorii Olimpiei au intrat pe teren cu tricouri albe purtând chipul lui Dragoș și cu un banner uriaș pe care era scris ”SĂ-L  AJUTĂM PE DRAGOȘ”.

Din partea spectatorilor, în primă fază, au fost anunțati 6.549 lei și 300 euro. Dar apoi și după meci au mai apărut gesturi de suflet. Cei de la Ambulanță au venit cu 150 de lei iar în jurul vestiarelor era încă agitație chiar dacă meciul se terminase de minute bune. Totul pentru Dragoș a fost sloganul care i-a mișcat și pe cei de la Vâlcea.

La conferința de presă, antrenorul oaspeților, Alexandru Pelici, evident emoționat, a venit cu un plic pe care l-a dat familiei.

”Fotbalul a contat azi mai puțin. Sigur că suntem supărați că am pierdut mai ales că am luat goluri pe două neatenții, dar până la urmă viața micuțului e mai importantă. Așa că am strâns la vestiar bani din partea clubului nostru și a jucătorilor pe care îi donăm familiei. În primul rând suntem oameni, avem și noi copii, și ne punem în situația familiei greu încercate. Îi felicit pe sătmăreni pentru mobilizarea exemplară. Sănătate lui Dragoș”, a transmis emoționat Alexandru Pelici.

”Sper ca peste câțiva ani să-l vedem sănătos în tribună la meciurile Olimpiei. Multă sănătate îi doresc. Cred că suferința lui ne-a unit pe toți azi”, a spus și antrenorul Olimpiei, Mircea Bolba.

Astfel că, la final, s-au adunat aproape 10.000 de lei de la meciul de azi al Olimpiei cu Râmnicu Vâlcea. Marți, de la ora 18.00, la Filarmonică va avea loc un concert caritabil unde, de asemenea, cei ce vor dori, vor putea face donații pentru salvarea micuțului Dragoș.

Povestea micuțului Dragoș, care la opt luni și jumătate are nevoie de aproximativ 40.000 euro pentru o operație complicată în străinătate, a mișcat parcă mai mult ca oricând toată suflarea Sătmarului. Iar implicarea jucătorilor, a conducătorilor, spectatorilor, adversarilor și a galeriei a arătat până la urmă că de fapt fotbalul e doar un sport iar meciurile importante, pe viață și moarte, se joacă în altă parte, nu în arene.

SĂNĂTATE MULTĂ DRAGOȘ. MULȚUMIRI SATU MARE, RESPECT VÂLCEA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.