Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Serbare dedicată minunatelor mame ale copiilor de la Magic Kids: ”Mama-i zâmbet, mama-i vis”

Magic Kids, serbare 8 martie (90)Copiii de la grădinița privată Magic Kids au susținut astăzi un mic eveniment dedicat zilei de 8 Martie, la care au participat emoționate și mămicile micuților. ”Mama-i zâmbet, mama-i vis, mama-i toate câte sunt, e iubirea pe pământ”, au cântat prichindeii mamelor care asistau zâmbitoare la spectacolul celor mici.

Desigur că cei mici și-au recitat poeziile la fel de emoționați, atât în limba română cât și în engleză, umplând inimile mamelor de bucurie. Momentul artistic bilingv a binedispus audiența feminină, la finalul căruia micuții au fost recompensați cu îmbrățișări și pupici.

Evenimentul nu i-a pus la ”muncă” doar pe cei mici, ci și mămicile au fost antrenate în jocul coordonat de cele două educatoare ale grădiniței Magic Kids. Toată lumea s-a înarmat cu lipici, hârtie colorată, pietricele, flori, frunze pentru a confecționa mici grădini din hârtie pentru a însenina și mai mult atmosfera primăvăratică a grădiniței. Jocul a scos în evidență imaginația mamelor și a copiilor, colajele fiind care mai de care mai special și caracteristic personalității micuților.

Manifestarea s-a încheiat cu fursecuri și sucuri spre bucuria micuților care au ”năvălit” fericiți spre farfurii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.