Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Și al doilea tâlhar de pe dig a ajuns după gratii. Este minor

podul de fierPolițiștii sătmăreni au identificat și prins, în cursul zilei de ieri, cel de-al doilea bănuit în comiterea tâlhăriei din seara zilei de 18 martie, când un băprbat a fost atacat pe dig, în apropierea Podului de Fier.

”Cu ocazia extinderii cercetărilor în cauza de mai sus, instrumentată de către polițiștii de investigații criminale, a fost identificat minorul B. A. de 16 ani din localitatea Petea, ca fiind participant la săvârșirea infracțiunii”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Satu Mare. 

Cercetările au relevat faptul că minorul este cel de-al doilea bănuit în comiterea tâlhăriei din seara zilei de 18 martie, când un bărbat din județul Vrancea a fost atacat în apropierea podului de cale ferată și a fost deposedat de un telefon mobil și o plasă cu diferite alimente.

Prin Ordonanța procurorului s-a dispus continuarea urmăririi penale față de cei doi bănuiți  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. În cauză cercetările continuă cu autorii în stare de libertate, urmând să se stabilească întregul complex de împrejurări în care a fost săvârșită fapta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.