Ultima actualizare: ieri, 22:26

Sport

Simona Halep, învinsă de Timea Bacsinszky. Legătura cu Satu Mare

timea bacszinskyJucătoarea Timea Bacsinszky a ţinut să le spună spectatorilor prezenţi pe arena centrală de la Crandon Park de originile ei româneşti, elveţianca mulţumindu-le în limba română suporterilor Simonei Halep, după ce a învins-o, marţi, pe sportiva din Constanţa, în sferturile de finală ale Miami Open.

“Ştiu că sunt mulţi români aici, ştiu câteva cuvinte în limba română, bunicii mei sunt din Satu Mare şi vă spun mulţumesc (n.r. – în limba română) şi să ne vedem cu bine data viitoare”, a afirmat jucătoarea elveţiană de origine maghiară după meci.

Timea Bacsinszky a declarat că Simona Halep reprezintă un model pentru ea, deoarece face parte din aceeaşi categorie a jucătoarelor care muncesc din greu.

“Am revenit după un drum lung. Primul set a fost greu, ea este o jucătoare extraordinară şi o mare luptătoare. În ultimii ani, ea a fost o inspiraţie pentru mine, pentru că eu cred în munca grea şi ea este una dintre jucătoarele care muncesc din greu cu adevărat. Este extraordinar să fi putut juca atât de bine împotriva ei şi să o înving. Sunt foarte bucuroasă astăzi”, a precizat Bacsinszky.

Tatăl Timeei Bacsinszky, Igor, antrenor de tenis, s-a născut la Satu Mare şi s-a stabilit în Elveţia, după ce s-a căsătorit cu Suzanne, medic stomatolog din Ungaria.

Jucătoarea Simona Halep, cap de serie numărul 5 şi locul 5 WTA, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-2, de Timea Bacsinszky (Elveţia), favorită 19 şi poziţia 20 în ierarhia mondială, în sferturile de finală ale Miami Open.

Sursa: RTV.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.