Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Șofer bine băut, surprins la volan

etilotest1Un bărbat de 30 de ani a fost depistat în trafic de poliţişti în timp ce conducea un autovehicul deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Astfel, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 0.35, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier pe arterele de intrare în municipiu, poliţiştii au oprit un autoturism ce se deplasa pe  strada Botizului. La volanul maşinii a fost identificat Attila H., de 30 de ani, din comuna Agriș, care după ce a fost testat cu aparatul etilotest, s-a constatat că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Întrucât concentrația de alcool relevată a fost de 0,45 mg/l, s-au recoltat și probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Tot în trafic, polițiștii rutieri sătmăreni au aplicat 94 de amenzi în cuantum total de 10.235 de lei, fiind reținute și cinci permise de conducere din care patru pentru efectuarea de manevre neregulamentare de depășire.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.