Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Tâlhar prins în flagrant pe strada Botizului. Tocmai tâlhărea o femeie

talhar satu mareO patrulă de ordine și siguranță publică ce acționa pe raza municipiului Satu Mare,  formată dintr-un polițist și un jandarm, a surprins în flagrant un bărbat în timp ce deposeda o femeie de poșetă, prin violență. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Ieri seară, în jurul orei 21.40, echipajul mixt poliție – jandarmerie aflat în serviciul de patrulare pe strada Botizului din Satu Mare, a suspectat că în stația de autobuz se produce o altercație între un bărbat și o femeie. Înaintând spre locul faptei, echipajul a constatat că bărbatul smulge poșeta femeii, iar la apariția mașinii de poliție, o ia la fugă. Văzând că nu răspunde somației de oprire, polițistul și jandarmul au trecut la urmărirea lui, reușind în scurt timp să-l prindă.

Astfel, s-a stabilit că persoana vătămată Ioana  H. de 68 ani, din orașul Petrila, județul Hunedoara, în timp ce aștepta o mașină de ocazie pe strada Botizului,  prin violență, a fost deposedată de poșeta care conținea acte personale și bilete de tren.

Agresorul a fost identificat ca fiind Carol R.. de 37 de ani. din comuna Apa, județul Satu Mare, iar prejudiciul creat de acesta și estimat la  400 lei a fost recuperat în totalitate și restituit părții vătămate.

Cazul a fost preluat de către polițiștii de investigații criminale, care,  sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, continuă cercetările pentru stabilirea întregului complex de împrejurări în care s-a comis fapta, cu autorul în stare de reținere pentru 24 de ore, urmând  ca acesta să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.