Tâlhar prins în flagrant pe strada Botizului. Tocmai tâlhărea o femeie

25 martie 2016 | 0 comentarii

talhar satu mareO patrulă de ordine și siguranță publică ce acționa pe raza municipiului Satu Mare,  formată dintr-un polițist și un jandarm, a surprins în flagrant un bărbat în timp ce deposeda o femeie de poșetă, prin violență. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Ieri seară, în jurul orei 21.40, echipajul mixt poliție – jandarmerie aflat în serviciul de patrulare pe strada Botizului din Satu Mare, a suspectat că în stația de autobuz se produce o altercație între un bărbat și o femeie. Înaintând spre locul faptei, echipajul a constatat că bărbatul smulge poșeta femeii, iar la apariția mașinii de poliție, o ia la fugă. Văzând că nu răspunde somației de oprire, polițistul și jandarmul au trecut la urmărirea lui, reușind în scurt timp să-l prindă.

Astfel, s-a stabilit că persoana vătămată Ioana  H. de 68 ani, din orașul Petrila, județul Hunedoara, în timp ce aștepta o mașină de ocazie pe strada Botizului,  prin violență, a fost deposedată de poșeta care conținea acte personale și bilete de tren.

Agresorul a fost identificat ca fiind Carol R.. de 37 de ani. din comuna Apa, județul Satu Mare, iar prejudiciul creat de acesta și estimat la  400 lei a fost recuperat în totalitate și restituit părții vătămate.

Cazul a fost preluat de către polițiștii de investigații criminale, care,  sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, continuă cercetările pentru stabilirea întregului complex de împrejurări în care s-a comis fapta, cu autorul în stare de reținere pentru 24 de ore, urmând  ca acesta să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

 

Etichete: , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest