Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Tânără bătută de mai mulți bărbați la Vetiș. Unul i-a furat și banii

tanara batutaÎn cursul zilei de ieri, polițiștii sătmăreni au fost solicitați prin apel la SNAU 112, să intervină în două situații în care s-au produs agresiuni soldate cu intervenții medicale.

Prima intervenție a avut loc ieri, ora 20,42, când Norbert M. din Vetiș, a  sesizat că sora sa a fost bătută în fața unui restaurant din Vetiș. La fața locului, polițiștii Secției Rurale Satu Mare au stabilit că Ildiko M., de 20 de ani, din Vetiș, a fost agresată de mai mulți tineri, unul dintre ei, care i-a și furat suma de 150 lei, a fost identificat ca fiind Rafael B., tot din Vetiș.

Victima a fost transportată la spital pentru investigații medicale, iar polițiștii continuă cercetările în vederea identificării tuturor celor implicați și a gradului lor de participare, precum și pentru stabilirea împrejurărilor  în care s-au comis infracţiunile de lovire sau alte violenţe  și furt.

Tot în cursul zilei de ieri, la ora 21,12, Robert  G. din  Odoreu,  a solicitat telefonic intervenția poliției, pentru aplanarea unui scandal la un bar de pe strada Barițiu din Satu Mare. La fața locului a intervenit patrula de siguranță publică, formată dintr-un polițist și un jandarm, care au stabilit că Vasile D., de 37 de ani, din  Odoreu,  a fost lovit cu pumnul in zona feței de către Csaba M., de 44 de ani, din Culciu Mare.

Victima  a fost transportată la UPU Satu Mare pentru investigații și îngrijiri medicale, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul  săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violenţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.