Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Tarabele din Piața de Vechituri au intrat în reparații (FOTO)

reparatii tarabe Piata de Vechituri (4)Tarabele din Piața de Vechituri a municipiului Satu Mare au intrat în reparații. Dorel Coica, edilul orașului, a efectuat astăzi o vizită la fața locului pentru a vedea cum decurg lucrările de reparații.

Piața de vechituri din Satu Mare este una cu tradiție pentru sătmăreni, iar tarabele pe care comercianții își prezintă produsele vor fi refăcute.

Potrivit afirmațiilor făcute de Eniko Glodean, șef serviciu ADP Satu Mare, reparațiile sunt realizate de angajații ADP Satu Mare. Lucrările au demarat de câteva zile cu schimbarea tăblăriei de pe mese, se vor repara acoperișurile precum și jgheaburile și burlanele tarabelor.

Lucrările vor fi finalizate până cel târziu la finalul lunii martie.

6 comentarii

  1. Zenovia Răspunde

    Felicitari primarului Coica.

  2. Cocolino Răspunde

    Porcul nu se ingrasa in ajun d-ne Coica. Asta trebuia sa faci in primul an de mandat nu in ultimul. Dar nu ti-a pasat. Pentru primul mandat rusine tie. Pentru al doilea rusine la cine te voteaza.

    • Ion Răspunde

      coco tata, votul e liber si fiecare voteaza cum crede si cum vrea. rusine ar trebui sa le fie celor care au blocat initiative bune din interese stramte, de grup (etnic mai ales)… ar trebui sa le fie rusine sa mai vina in fata oamenilor sa ceara voturi. Primarul actual trebuie sa continuie pentru ca a aratat ca vrea si poate sa faca lucruri bune in Satu Mare.

      • Norick Răspunde

        Degeaba te agiti , @cocolino spune(scrie) ceva-ceva ,ce poate pe unii le supara.Daca te priveste, inseamna ca esti prea naiv si/sau nepretentios… 😛 🙂 😀

      • Unu' Răspunde

        Votez un DA urias pentru COICA la … puscarie!!!

  3. Unu' Răspunde

    Daca vrea sa mute piata de vechituri langa parcul industral, la ce mai cheltuie bani aiurea?!?!?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.