Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

Tată mort de beat era să-și ucidă fetița de 8 ani. Ce a făcut tatăl inconștient (FOTO)

accident padurea noroieni4Un bărbat inconștient care a avut curajul să se urce mort de beat la volanul mașinii în care se afla și fetița sa, de doar 8 ani, s-a răsturnat cu autoturismul într-un șanț de lângă Pădurea Noroieni. Doar norocul sau protecția Divină a făcut ca fetița să scape cu viață după oribilul accident.

Evenimentul rutier s-a produs astăzi după-amiază, în jurul orei 15.30, la Pădurea Noroieni. Potrivit polițiștilor care au sosit la fața locului pentru cercetări, un bărbat aflat sub influența alcoolului se deplasa cu mașina dinspre Satu Mare spre Micula. În autoturism mai era și fetița acestuia, o copilă de 8 ani.

”Bărbatul se deplasa dinspre Satu Mare spre Micula, iar într-o curbă bărbatul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina în șanț. Șoferul avea o concentrație de 0,88 mg/l alcool în aerul expirat. În mașină se afla și fetița acestuia, în vârstă de 8 ani. Șoferului i s-a făcut dosar penal”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare, Răducu Silaghi.

La ce concentrație spun polițiștii că avea șoferul, rezultă că acesta era mangă de beat.

Din fericire, din noroc sau fiind sub protecția Divinității, fetița a scăpat doar cu câteva răni ușoare, însă tatăl inconștient al acesteia va trebuie să dea explicații în fața polițiștilor.

Sursa foto: Ovidiu Domide

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.