Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Un nou sens giratoriu pe B-dul Henri Coandă. Kaufland se pregătește de construcție

kaufland (1)Comisia de Siguranță a Circulației din cadrul Primăriei Satu Mare întrunită astăzi, 1 martie,  a avizat favorabil construirea unui sens giratoriu pe b-dul Henri Coandă în vecinătatea străzii Florilor, necesar pentru a se demara lucrările la cel de-al doilea magazin Kaufland din Satu Mare.

Construirea magazinului Kaufland și a galeriilor comerciale din zonă are două etape, prima etapă fiind construirea magazinului cu parcările aferente, cu acces din b-dul Henri Coandă și acces secundar din strada Corvinilor, iar în etapa a 2-a se vor construi galerii comerciale cu acces din str. Corvinilor.

Documentația “Construire galerii comerciale, parcări, racord stradal, amenajare accese, drumuri de circulație incintă, branșamente utilități, împrejmuire, pilon publicitar, panouri publicitare incintă și fațade, amenajare provizorie organizare de șantier”, pe str. Corvinilor nr.1-3 din municipiul Satu Mare, a primit avizul de principiu.

kaufland

Totodată, solicitarea SC AUTONOVA SA  pentru  “Reabilitare și refuncționalizare spații de producție și spațiu administrativ – Amenajare acces de pe str. Energiei”, a primit aviz favorabil din partea Comisiei de Siguranță a Circulației.

La punctul diverse al ședinței, membrii comisiei au hotărât desființarea trecerii de pietoni situată pe str. Iuliu Maniu intersecție cu str. Martirilor Deportați.

Un comentariu

  1. sm Răspunde

    SUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.