Ultima actualizare: azi, 14:10

Sport

Un titlu național și unul de vicecampion pentru CSM Satu Mare, la Campionatul Național de judo

JudoÎn perioada 4-6 martie a avut loc la Iași finala Campionatului Național individual de seniori, competiție în cadrul căreia  Cristian Bodîrlău a cucerit titlul de campion național, iar Marian Halas este vicecampion.

La această competiție CSM Satu Mare a obținut următoarele rezultate: Cristian Bodîrlău – campion național la categoria de 90 kg; Marian Halas – vicecampion național la categoria 81 kg; Cristian Seres (60 kg),Lorand Samel (100kg) și Ovidiu Pop (+100 kg) au terminat competiția pe locul 5.

Din păcate,sportivii Amado Lazea și Remus Lazea au suferit accidentări fiind nevoiți să abandoneze competiția.

Cristian Bodîrlău pleacă azi, 7 martie, cu Lotul Olimpic al României la un stagiu de pregătire în Nymburk (Cehia) unde se va antrena pentru Grand Prix-ul de la Samsun și Grand Slem-ul de la Baku,turnee care punctează pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

La competiția de la Iași a participat și un judoka de la CS Fușle Security. Este vorba despre Ovidiu Mihuț care a ocupat locul 5 la categoria „Open”. Grupa de copii de la CS Fușle Security vor participa la sfârșitul acestei săptămâni la finala de U-16 ce va avea loc la Drobeta-Turnu Severin. Sportivii care s-au calificat în finală sunt: Raul Pașca (55 kg), Samuel Pastiu (60 kg), Ionuț Soponar (42 kg) și Denisa Tătar (57 kg).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.