Vasile Lucuț a donat 20.000 de euro pentru salvarea lui Dragoș. Copilul va fi operat în Belgia

21 martie 2016 | 6 comentarii

Minolta DSCSurse apropiate familiei Sabou, al cărei copil, Dragoș, suferă de o boală cruntă, ne-au declarat că patronul firmei Unicarm, Vasile Lucuț, a donat suma de 20. 000 de euro, bani necesari unei intervenții chirurgicale în străinătate pentru salvarea vieții micuțului.

Până aseară, din declarațiiile mamei copilului, Raluca Sabou, în urma diferitelor campanii umanitare, s-a adunat suma de aproximativ 20.000 de euro. În această dimineață, Vasile Lucuț a donat restul de 20.000 de euro necesari.

”Banii necesari operației micuțului Dragoș s-au adunat. În aceste momente părinții fac toate demersurile pentru a se duce la spitalul din Belgia în cel mai scurt timp. Doresc să aduc mulțumiri și urări de bine tuturor celor ce au răspuns apelului nostru umanitar. Sunteți extraordinari și, mie cel puțin, mi-ați dat o lecție de viață extraordinară! Vă mulțumesc!”, a postat pe Facebook un apropiat al familiei Sabou.

Micuțul Dragoș, la doar 8 luni, a fost diagnosticat cu o boală de inimă, adică are o hemoragie internă severă. A suferit o intervenție chirugicală la Târgu Mureș, însă mai are nevoie de încă una, care nu poate fi realizată în România decât în străinătate. 

dragos2

Din păcate în ţara noastră nu există echipamentul medical necesar pentru a se putea interveni şi a-i fi salvată viaţa. Părinţii s-au consultat cu medicii români care le-au spus că doar în Belgia, Germania sau Anglia poate fi făcută această operaţie care să le salveze micuţul.

Acum, grație efortului financiar făcut de omul de afaceri Vasile Lucuț, dar și al tuturor sătmărenilor care au donat din puținul lor, copilul va fi transportat în cel mai scurt timp posibil la un spital din Belgia unde va fi operat. 

Etichete: , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (6)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. bogdan spune:

  felicitari tututor celor care s-au implicat in aceasta campanie si mai ales fam.Lucut, familie inimoasa si de bine!

 2. sm spune:

  Doamne ajută tuturor celor care ajută!

 3. beton spune:

  va lasa osanu cu gura deschisa,acuma nu sar comentariile despre osenii

 4. beton spune:

  felicitarii dn Lucut

 5. Osan orasan spune:

  Felicitari domnului Vasile Lucut,
  Judetul Satu Mare este la coada plutonului , fara oseni ar sta si mai rau ! Economia judetului este controlata de catre oseni, pentru ca ei pot ! Fara ei era si mai rau !

 6. Satmarean spune:

  OSAN oRASAN DE ACEEA E IN COADA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest