Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Vedetă a handbalului românesc, îndrăgostită de un certezan. Cine este aceasta

ada-nechitaUna dintre cele mai frumoase handbaliste din România, Ada Nechita, extrema de la HCM Baia Mare, are o relație cu un milionar din Certeze. Handbalista s-a îndrăgostit de Daniel Dan, unul din cei mai bogați sătmăreni, scrie Jurnaldeoaș.ro.

Daniel Dan este fiul milionarului Vasile Dan, fondatorul grupului Dan Steel, având o cifră de afaceri de peste 100 de milioane de euro.

Ada Nechita şi Daniel Dan sunt un cuplu de ceva timp, iar sâmbătă au postat pe Facebook prima poză împreună. În scurt timp, poza a adunat peste 1.500 de like-uri.

Dan Daniel a primit anul trecut 33% din acțiunile Dan Steel Grup. Compania a ajuns în 2015 la afaceri de peste 100 milioane euro și un profit de 2,1 mil. euro. Fondatorul grupului, Vasile Dan, a făcut la începutul anului modificări în acţionariatul Dan Steel Group Negreşti, compania-mamă prin care omul de afaceri deține celelalte firme din grup. Astfel, două treimi din acţiuni au fost transferate către fiică, Dana Cardoş -33%, şi către fiu, Daniel Dan -33%. Grupul Dan Steel fabrică produse metalurgice și materiale de construcții, fiind liderul pieței pe segmentul de produse trefilate (sârmă, plase de sârmă, cuie).

Un comentariu

  1. figaro Răspunde

    Asta da stire! Cand ii vine ciclul aflam?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.