Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Vremea la Satu Mare: Se anunță ploi. Când vine vremea frumoasă

prognoza meteoVremea la Satu Mare. Duminică, în Satu Mare nu se vor depăși 14 grade Celsius, nefiind excluse ușoare ploi. La ora 11:00 temperatura era de 9.1 ºC, cer acoperit cu o presiune de 1009.1 mb, în creștere și o umezeală relativă de 69%.

Aceeași temperatură se va înregistra la Brașov, Craiova și Iași. Cel mai cald va fi la Timișoara, unde sunt prognozate 14 grade Celsius, și la Cluj-Napoca, unde sunt anunțate 12 grade. La polul opus se află Suceava, cu numai 7 grade Celsius, 9 grade vor fi la Constanța și 11 la Galați.

Începutul de săptămână va fi unul mohorât în țară, soarele strălucind luni mai mult în vestul țării, la Satu Mare unde sunt prognozate 10 grade Celsius, Timișoara și Baia Mare. Temperaturile vor scădea marți la Satu Mare, înregistrându-se 5 grade Celsius, noaptea scănzând chiar la -1, anunțându-se ploi.

La Satu Mare, în cursul săptămânii,  de miercuri până sâmbătă, vor fi între 10-11 grade Celsius, soarele strălucind doar joi și vineri, sâmbătă revenind nori deasupra orașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.