Zenoviu Bontea a câștigat procesul cu ANI

15 martie 2016 | 5 comentarii

bontea zenoviu, pdl paulestiCandidatul PNL  la primăria comunei Paulești, Zenoviu Bontea,  a câștigat procesul cu Agenția Națională de Integritate, care îl acuza că s-ar fi aflat în stare de incompatibilitate când a îndeplinit funcția de viceprimar.

În toamna anului trecut Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a emis un raport prin care îl declara incompatiblil pe Zenoviu Bontea, fostul viceprimar al comunei Păuleşti. În raport se invoca că acesta ,,s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 07 august 2012 – 21 octombrie 2014, întrucât, simultan cu exercitarea funcției de viceprimar,  a desfășurat și activităţi remunerate de audit public intern’’.

Raportul a fost contestat la Curtea de Apel Oradea de către Zenoviu Bontea, instanţa de judecată i-a dat dreptate anulând raportul în cauză şi obligând pârâta la plata către reclamant a sumei de 1050 lei, cheltuieli de judecată.

“Este evidentă lipsa de profesionalism și moralitate a actualei conduceri a primăriei Paulești, care în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au încercat să inducă în eroare ANI. Au recurs la orice metode, poate chiar ilegale, pentru a scoate din cursa electorală cel mai bine situat candidat, respectiv candidatul PNL. În noile condiţii, opiniile cetăţenilor din comuna Păuleşti arată clar că Zenoviu Bontea, candidatul PNL la primăria Păuleşti, este principalul favorit la câştigarea funcţiei de primar la alegerile locale din luna iunie a acestui an”, precizează PNL Satu Mare, într-un comunicat de presă.

Etichete: , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (5)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Canigula spune:

  Sper sa ajunga d-nul Zenoviu Bontea primar, sa dezgroape toate mizeriile facute de actualul primar Nagy. Acesta a fost si motivul poentru care Nagy s-a debarasat repede de viceprimarul Bontea in 2012-2013…de frica.

 2. mirela spune:

  Eu nu îl cunosc pe acest individ dar am auzit numai lucruri îngrozitoare la adresa lui ,Cum sa votam noi un asemenea cetățean care nu a făcut nimic pana acuma pe societate numai scandaluri .Este fost coleg cu Dorul Coica la armata un bugetar vopsit în întreprinzător. Hot hohot.

 3. radu spune:

  Dacă sătenii votează cu acest tip penibil fără pic de caracter este ca și cum am excrema în vant și excrementele ar pica pe noi cei din Paulesti, Amati ,Hrip .
  Suntem sătuli de mincinoși și combinagii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest