Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

Zenoviu Bontea a câștigat procesul cu ANI

bontea zenoviu, pdl paulestiCandidatul PNL  la primăria comunei Paulești, Zenoviu Bontea,  a câștigat procesul cu Agenția Națională de Integritate, care îl acuza că s-ar fi aflat în stare de incompatibilitate când a îndeplinit funcția de viceprimar.

În toamna anului trecut Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a emis un raport prin care îl declara incompatiblil pe Zenoviu Bontea, fostul viceprimar al comunei Păuleşti. În raport se invoca că acesta ,,s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 07 august 2012 – 21 octombrie 2014, întrucât, simultan cu exercitarea funcției de viceprimar,  a desfășurat și activităţi remunerate de audit public intern’’.

Raportul a fost contestat la Curtea de Apel Oradea de către Zenoviu Bontea, instanţa de judecată i-a dat dreptate anulând raportul în cauză şi obligând pârâta la plata către reclamant a sumei de 1050 lei, cheltuieli de judecată.

“Este evidentă lipsa de profesionalism și moralitate a actualei conduceri a primăriei Paulești, care în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au încercat să inducă în eroare ANI. Au recurs la orice metode, poate chiar ilegale, pentru a scoate din cursa electorală cel mai bine situat candidat, respectiv candidatul PNL. În noile condiţii, opiniile cetăţenilor din comuna Păuleşti arată clar că Zenoviu Bontea, candidatul PNL la primăria Păuleşti, este principalul favorit la câştigarea funcţiei de primar la alegerile locale din luna iunie a acestui an”, precizează PNL Satu Mare, într-un comunicat de presă.

5 comentarii

  1. Canigula Răspunde

    Sper sa ajunga d-nul Zenoviu Bontea primar, sa dezgroape toate mizeriile facute de actualul primar Nagy. Acesta a fost si motivul poentru care Nagy s-a debarasat repede de viceprimarul Bontea in 2012-2013…de frica.

  2. mirela Răspunde

    Eu nu îl cunosc pe acest individ dar am auzit numai lucruri îngrozitoare la adresa lui ,Cum sa votam noi un asemenea cetățean care nu a făcut nimic pana acuma pe societate numai scandaluri .Este fost coleg cu Dorul Coica la armata un bugetar vopsit în întreprinzător. Hot hohot.

    • Canigula Răspunde

      Mi Re La, tra la la….daca tu-ti faci o parere despre un om doar dupa “gura lumii” e strict problema ta, dar asta nu inseamna ca tot ce auzi e si adevarat.

    • ion Răspunde

      Frica lui Nagy si tradatorului Donca fost PDL actual PSD este mare!!!

  3. radu Răspunde

    Dacă sătenii votează cu acest tip penibil fără pic de caracter este ca și cum am excrema în vant și excrementele ar pica pe noi cei din Paulesti, Amati ,Hrip .
    Suntem sătuli de mincinoși și combinagii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.