Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Accident pe str. Careiului. Două maşini s-au ciocnit în sensul giratoriul de la Auchan (FOTO)

accident auchan4Un accident rutier soldat cu pagube materiale a avut loc în această după-amiază pe drumul Careiului, în sensul giratoriu de la intrarea în centrul comercial Auchan.

Din primele informaţii, şoferul unui autoturism nu a oprit la indicatorul Cedează Trecerea şi a intrat într-o altă maşină. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a vedea exact ce s-a întâmplat.

3 comentarii

  1. contribuanil Răspunde

    Ala numai sens giratoiu nu e !!!
    E o caricatura! Nu inteleg cum pot fi unii atat de lipsiti de profesionalism sau poate sunt idioti!
    Acum Tehnic-Asist a “modernizat” sectorul de drum respectiv!
    Trebuia facut un sens giratoriu adevarat, si mai ales presemnalizat si semnalizat conform legii circulatiei. Acolo e o facatura!

  2. Dan Răspunde

    Subscriu la comentariul de mai sus. Din pacate majoritatea asa ziselor sensuri giratorii din SM sunt niste simulacre de sensuri giratorii. Sunt facute parca cu intentia de a produce accidente. In plus lipseste si cultura la conducatorii auto. Majoritatea care circula de ex. pe fostul drum cu prioritate(cand nu exista giratoriu) intra cu viteza mare in giratoriu ca si cum ei ar avea prioritate desi exista indicator de cedeaza trecerea care obliga la reducerea vitezei.
    Acelasi lucru cred ca s-a intamplat si aici iar cel care iesea de la Auchan nu cred ca avea vreo vina.

  3. Romanul Răspunde

    Domnilor, nu va agitati, ca nici soferi n-au treaba cu condusu, majoritatea dintre soferii satmareni habar n-au sa conduca de prosti ce sunt, vezi weekendurile cate accidente se fac, IN FIECARE WEEKEND MINIM 2, ce inseamna asta? Nici de am avea autostrazi prin oras nu ar schimba nimic, daca esti sofer prost, esti prost, nu exista alta scuza. Da infrastructura nu e buna, da drumurile-s proaste, dar nici soferii nu merita mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.