Ultima actualizare: azi, 09:56

Locale

Adriana Popescu, invitata specială a concursului de coafuri din Belgrad

adriana popescuTalentata Adriana Popescu, hair-stylist, sătmăreancă recunoscută deja internațional, va participa la cel mai mare concurs de coafuri din Belgrad ”Cut Cup 2”. Sătmăreanca noastră este invitata specială a concursului internațional din capitala Serbiei și va susține o prezentare de coafuri excentrice, duminică, în 8 mai.

Invitația a venit din partea organizatorilor după participarea mea la un eveniment de gen din Budapesta. Și atunci și acum, sunt singura româncă care participă la astfel de manifestări internaționale. Acum la Belgrad m-au chemat ca să prezint extravaganța pe scenele lor, ca să-i citez direct pe organizatori”, ne-a spus Adriana Popescu.

Hairshow-ul din cadrul concursului va fi realizat de patru invitați de onoare printre care se numără Adriana Popescu din România, Dusan Licina din Serbia, precum și Carlo Crisan și Gyorgy Berendi din Ungaria.

Adriana Popescu nu ne-a putut spune ce spectacol va oferi în Belgrad, totul fiind lăsat la inspirația de moment, de altfel ca de fiecare dată. Alături de ea vor fi Alina Marchiș, make-up artist, precum și modele de la Trust Models Agency Larisa Călin, Larisa Hrezdac și Bianca Timiș.

openhairdressers belgrad

Un comentariu

  1. Daniela Rusu Răspunde

    Succes Adriana!!!! Esti cea mai buna!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.