Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

ALDE a depus lista pentru Consiliul Judeţean Satu Mare. Cine e cap de listă

alde satu mare bej (7)Candidatul ALDE la Primăria Satu Mare, Adrian Ştef, a depus astăzi lista propunerilor pentru Consiliul Judeţean Satu Mare. Cap de listă este actual preşedinte, Adrian Ştef, care se declară extrem de încrezător.

Am finalizat astfel procedura de depunere a candidaturilor pentru funcţiile cele mai importante din adminstraţia locală, candidatura la primăria municipiului reşedinţă de judeţ, listele pentru Consiliul Local şi acum listele pentru Consiliul Judeţean. Noi suntem extrem de încrezători, avem o atmosferă extrem de bună în partid, avem susţinători foarte mulţi alături de noi şi chiar cred că toate realizările pe care le-am prezentat şi le vom prezenta, realizări în mandatul 2012-2016 la Consiliul Judeţean, ne vor ajuta şi îi vor convinge pe sătmăreni că ALDE are liberali adevăraţi, oameni de cuvânt, oameni care ştiu cu adevărat care sunt aşteptările, aspiraţiile, dorinţele locuitorilor judeţului Satu Mare”, a declarat Adrian Ştef.

alde satu mare bej (12)

Lista ALDE:
1.ŞTEF MIHAI ADRIAN
2.PINTER JOSZEF
3.LAZĂR DĂLIANA ŞTEFANIA
4.SULEA CLAUDIU
5.BOTA COSMIN GHEORGHE
6.CODRE IOAN
7.ROMAN RADU
8.STRÂMB GHEORGHE
9.SILAGHI OVIDIU
10.POP LIVIU
11.MARTA LIVIU
12.RUSU GRIGORE MIHAI
13.BOLOGA ANDREA MARIA
14.PRODAN IRINA
15.CHIOREAN VLAD IONUŢ
16.TĂMĂŞAN CLAUDIU GEORGE
17.BOJAN AUREL
18.ANDREICA FLORINEL
19.COPIL GHEORGHE
20.SENATOVICI PETRU
21.GHETINĂ MIHAI
22.CSINTALAN CSABA FERENC
23.SZILAGYI ADRIAN CIPRIAN
24.ROKA MARIUS ANDREI
25.MUREŞAN IOAN
26.IONCI FLORIN DUMITRU
27.SOCACI MIRCEA
28.POP ALIN VALER
29.CORNEA MARE NICOLAE
30.MĂDĂRAS DUMITRU
31.KIS HAJNALKA
32.CODREA IONEL DANIEL
33.KRIŞAN COSMIN IONEL
34.GIURCUŢA NICOLAE
35.RIŞCĂU SERGIU RĂZVAN
36.DAN ERVIN
37.ROBESCU GABRIEL
38.SAITOS MARIA RODICA
39.VINŢ GAVRIL DAN
40.CIGAN VALERIU VIRGIL
41. MIHOC PETRICĂ VIOREL
42.BOTA IOAN

21 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    ALDE, o echipa de doi bani.

  2. observator Răspunde

    Lista pentru judet a ALDE e extrem de slaba. Daca Sulea e pe locul 4, asta spune tot despre valoarea echipei.

  3. Sătmărean Răspunde

    M-am crucit zarind pe lista oameni valorosi pe locuri neeligibile, in schimb, Claudiu Sulea, un individ ce s-a remarcat doar prin slugarnicie fata de Stef, in top 4.

  4. Zeus Răspunde

    Cu asemenea candidati, ALDE se sinucide politic.

  5. Sulea Răspunde

    Daciana asta da mare profesionista s a remarcat în consiliul județean prin nimic de fapt.A trădat PDL ul și a trecut la ALDE.

  6. Florin Răspunde

    Se observa inca o dara cum Stef si Silaghi nu pretuiesc valorile. Prof. Marta la mile distanta de Sulea Claudiu, despre care se spune ca ar fi fost muncitor necalificat, dat afara de la Romtelecom.

  7. Alexandra Răspunde

    Cum s-a facut ierhizarea listei? Dupa prietenii?!

  8. Annamaria Răspunde

    ALDE, o mare dezamagire.

  9. Radu Răspunde

    O lista de consilieri, haotic realizata.

  10. Traian Răspunde

    Daca si Sisi e dupa Sulea, nu mai inteleg nimic.

  11. Dan Răspunde

    Urata lista. Cand vezi un neica nimeni in primii 5, asta spune totul despre lipsa de valoare a ALDE.

  12. Ion Răspunde

    astia-s baietii care au furat judetul timp de 4 ani ? sau au mai venit si altii ?

    • Sătmărean Răspunde

      Buna intrebare! De la leaderii ALDE te poti astepta la orice. Pana si Silaghi, vechiul liberal, cand interesul i-a cerut, s-a facut mare pesedist, apoi “liberalul rosu”,iar daca va fi nevoie poate fi si udemerist.

  13. Zeus Răspunde

    Ar trebui ca sătmărenii se afle despre ce se ascunde în spatele măștii, Adrian Ștef, mai ales despre moralitatea acestui individ. Sunt convins că foarte mulți dintre voi cunoașteți cine este acest individ. De asemenea, cum respectă instituția căsătoriei și cum realizează promovările celor apropiați. Totodată, ar fi interesant să aflăm de ce în ziarul finanțat de noi toți, realizat pentru promovarea județului, îi terfelește pe cei care nu-i cântă în strună. Ar fi interesant să aflăm cum explică modul în care i-a lăsat pe liberali fără sediu, după ce PNL i-a satisfăcut toate poftele politice. Adrian Ștef te anunț și pe această cale că nu mi-e frică de încercările tale de intimidare. Jocul mizerabil pe care l-ai făcut împotriva mea te va costa scump. Mă cunoști bine și știi că nu mă joc cu cuvintele. Candidatura ta pentru primărie m-a determinat să fiu din nou pe baricade și să susțin pe cel care candidează din partea partidului ce te-a exclus. Totodată, ar fi interesant să aflăm de la tine dacă USL mai trăiește. Nu aș fi deloc surprins dacă ai răspunde afirmativ.Am multe întrebări pentru tine, dar toate la timpul lor, vorba Ecleziastului.

    • Cristi Răspunde

      Daca si Cozma ti-o trage ca si Stef, te faci ateu, Zeus?

    • Ateus Răspunde

      Iară nu ti-ai luat medicamentele la timp, Ionel Mesaros?

    • mama Răspunde

      zeus CRED CĂ NU AI NIMIC DUMNEZEIESC ÎN TINE ODATĂ CE TE LEGI DE FAMILIE(INDIFERENT DE FAMILIA CUI VORBIM). DACĂ, tu curajosule, NU AI CURAJUL SĂ ÎȚI SCRI NUMELE ADEVĂRAT STIU CE FEL DE PERSOANĂ EȘTI. AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU DUPĂ CÂT BINE AM FĂCUT.

  14. vlad Răspunde

    mana care va salvat de la puscarie,saracie tradatorilor….ati muscat-o!erati boschetari anonimi si tu si cumnatul tau SISI daca nu era PSD-ul ordinarilor ce sunteti,sa va fie rusine!

  15. Alexandra Răspunde

    Mister Stef, marele conducator aldist candideaza la primaria Satu Mare si se pune in cap de lista la Consiliul judetean. De ce? Pai va spun eu: Mister Stef, dâmpreună cu maestrul combinatiilor SziSzi au batut palma cu Chereşcheni pentru a il incurca pe Dorel in drumul acestuia spre un nou mandat. Cert este ca ceea ce a facut el este o marlanie de joasa speta, pentru ca face jocul unui sovin, pentru a diviza romanii. Ei bine, astfel de oameni vor sa ne conduca destinele acestui oras si judet, si doar interesele lor personale conteaza, bineinteles totul fiind imbracat in sustinerea societatii, care ii vrea acolo unde isi doresc ei. Mi-e scarba!

  16. Stef Răspunde

    Zero barat !!Partid pe cale de disparitie au adunat toti penali din fostul PDL

  17. babut Răspunde

    din pacate aceleasi figuri suspect de penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.