Andrada Barsăuan: Spectacol inedit dedicat iubitorilor de muzică populară

21 aprilie 2016 | 0 comentarii

andrada barsauanTânăra interpretă de muzică populară, Andrada Barsăuan, vă invită să participați la lansarea albumului “Bade, ochi de viorele” ce va avea loc în data de 5 mai, începând cu orele 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare.

Evenimentul oferă sătmărenilor posibilitatea de a se delecta cu voci cunoscute din lumea folclorului precum Petrică Mureșan , Năstăcuța Iuga , Vasile Coca, Ionela Morutan , Ciprian Picovici , Sânziana Toader , Ioana Pricop și Dragoș Nistor, Iulia Bucur , Alina Ceuca, Ovidiu Furnea , Bianca Stan , Ionuț Sima , Mădălina Mirza și Bianca Botișan. Întregul spectacol va fi acompaniat de orchestra condusă de dirijorul Flaviu Dan.

Artista sătmăreancă dedică primul ei album celui care i-a furat cu câțiva ani în urmă inima, și anume fotbalistul de la CFR Cluj, Cornel Ene. Totodată dorește să demonstreze ca muzica populară nu și-a pierdut farmecul și ocupă un loc important chiar și în inimile tinerei generații.

Pentru cei ce nu o cunosc pe Andrada solista poate fi caracterizată drept o fire optimistă, mereu cu zâmbetul pe buze și plină de energie.

Talentul sătmărencei a ieșit la iveală încă de la o vârstă fragedă, când la vârsta de opt ani a cântat la aniversarea tatălui ei.

Profesorul Nicolae Miclăuș de la Palatul Copiilor a fost omul care a ajutat-o să își modeleze vocea iar acum Andrada a reușit să se facă remarcată chiar și printre artiștii cu o experiență vastă în domeniu, iar la doar cei 20 de ani ai săi a urcat pe scene de renume din România și a cântat în cadrul mai multor emisiuni TV de folclor, atât pe posturi locale cât și naționale.

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest