Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Andrada Barsăuan: Spectacol inedit dedicat iubitorilor de muzică populară

andrada barsauanTânăra interpretă de muzică populară, Andrada Barsăuan, vă invită să participați la lansarea albumului “Bade, ochi de viorele” ce va avea loc în data de 5 mai, începând cu orele 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare.

Evenimentul oferă sătmărenilor posibilitatea de a se delecta cu voci cunoscute din lumea folclorului precum Petrică Mureșan , Năstăcuța Iuga , Vasile Coca, Ionela Morutan , Ciprian Picovici , Sânziana Toader , Ioana Pricop și Dragoș Nistor, Iulia Bucur , Alina Ceuca, Ovidiu Furnea , Bianca Stan , Ionuț Sima , Mădălina Mirza și Bianca Botișan. Întregul spectacol va fi acompaniat de orchestra condusă de dirijorul Flaviu Dan.

Artista sătmăreancă dedică primul ei album celui care i-a furat cu câțiva ani în urmă inima, și anume fotbalistul de la CFR Cluj, Cornel Ene. Totodată dorește să demonstreze ca muzica populară nu și-a pierdut farmecul și ocupă un loc important chiar și în inimile tinerei generații.

Pentru cei ce nu o cunosc pe Andrada solista poate fi caracterizată drept o fire optimistă, mereu cu zâmbetul pe buze și plină de energie.

Talentul sătmărencei a ieșit la iveală încă de la o vârstă fragedă, când la vârsta de opt ani a cântat la aniversarea tatălui ei.

Profesorul Nicolae Miclăuș de la Palatul Copiilor a fost omul care a ajutat-o să își modeleze vocea iar acum Andrada a reușit să se facă remarcată chiar și printre artiștii cu o experiență vastă în domeniu, iar la doar cei 20 de ani ai săi a urcat pe scene de renume din România și a cântat în cadrul mai multor emisiuni TV de folclor, atât pe posturi locale cât și naționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.